Region

Svet

Zvezde Granda: Aleksa se podizao na prste dok je pevao sa Viki Miljković (Video)

Takmičari u "Zvezdama Granda“, osim što imaju problem da izaberu adekvatnu pesmu, da nađu odgovarajuću odevnu kombinaciju, da se izbore sa tremom, definitivno imaju i poteškoće da pariraju koleginicama s kojima pevaju!

Zvezde Granda: Aleksa se podizao na prste dok je pevao sa Viki Miljković (Video)



Ovog puta, Aleksa Radenković imao je muke dok je pevao s Viki Miljković jer je pevačica malo viša od njega. Kada su izašli na scenu da otpevaju duet koji Miljkovićeva inače peva s Halidom Bešlićem, Aleksa se nekoliko puta podigao na prste, a kada je Violeta primetila šta radi njen mladi kolega, počela je da se smeje i u jednom trenutku prišla takmičaru koji je naslonio glavu na njeno rame.

Publika je aplaudirala i smejala se jer je tokom cele pesme Aleksa pokušavao da se ne primeti koliko je niži od starije koleginice, ali bezuspešno. Pred kraj njihovog nastupa, Radenković je odustao od pentranja na prstiće i prihvatio je činjenicu da ne vredi da se bori sa „majkom prirodom“. Kada se kamera ugasila, mladi takmičar je prokomentarisao da mu nije bilo lako i da se preznojio od silnog podizanja.



Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>