Region

Svet

Region

Katarina Radivojević zaštitno lice Avon Solutions linije

Prirodna lepota i harizma jedne od naših najpoznatijih i najuspešnijih mladih glumica, Katarine Radivojević, učinili su je jedinim pravim izborom za zaštitno lice kozmetičkog giganta, kompanije Avon i najnovije Avon Solutions linije proizvoda za negu kože.

Katarina Radivojević zaštitno lice Avon Solutions linije


 
Nova Fresh Elements Solutions linija, koja koristi snagu prirode i nauke da naglasi i otkrije prirodnu lepotu ženskog tena, pojaviće se u prodaji tokom 2012. godine u svim Avon brošurama.
 
Beograd, 2. decembar 2012. - Snažna energija, harizma i prirodnost koji krase našu čuvenu glumicu Katarinu Radivojević su upravo ono što Solutions linija proizvoda za negu kože želi da poruči ženama – istaknite svoju prirodnu lepotu i znajte da vas ona čini posebnom. Katarina kao neko ko je zahvaljujući svojim mnogobrojnim uspesima postala lice prepoznatljivo i van granica naše zemlje, predstavlja osobu koja dokazuje da je prava unutrašnja lepota svuda prepoznatljiva.

"Kada pomislite na osnaženu ženu, pomislite na Katarinu. Osim što poseduje prirodnu lepotu i energiju koja teško može da ostane neprimećena, Katarina pruža pravi primer upešne žene. Ona pleni svojom samouverenošću i potvrđuje da istinska lepota dolazi iznutra“, izjavio je Sebastian Bako, generalni direktor Avon Dunav grupe.

Sredinom novembra Katarina je obavila svoje prvo i ekskluzivno snimanje za Solutions Fresh Elements liniju u Varšavi. Avon sarađuje sa nekim od najboljih fotografa, snimatelja, šminkera, stilista i stručnjaka koji su radili sa velikim svetskim zvezdama i ovoga puta svi su se složili da je Katarina pravo otkrovenje, da je njena prirodna lepota bezvremena i da ima prepoznatljivu energiju koja se može prepoznati samo kod žena sa naših prostora.

"Avon je kompanija sa dugom tradicijom i počastvovana sam i srećna što mogu biti deo njihove uspešne priče. Kompanija koja je toliko dugo posvećena ženama, bilo da radi na njihovom ekonomskom osnaživanju, bori se protiv raka dojke i nasilja u porodici ili brine o njihovom zdravlju i lepoti, prava je inspiracija. Nedavno snimanje u Varšavi bilo je jako zabavno i divno iskustvo. Oduševljena sam i novom Avon Solutions kolekcijom za lice. Obožavam osećaj svežine, zdrav i blistav izgled mog tena od kada koristim Avon Solutions i beskrajno se radujem budućim projektima i saradnji sa kompanijom Avon“, izjavila je Katarina Radivojević.

Nova Solutions Fresh elements linija naći će se u prodaji u prvoj polovini 2012. Godine, a Katarina će kao zaštitno lice predstavljati ove proizvode na čitavoj teritoriji bivše Jugoslavije.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>