Region

Svet

Milena: Nemanja će zauvek ostati Ćeranić

Uprkos tome što je obelodanjeno da je Nemanja Stevanović u novoj ljubavnoj romansi sa voditeljkom TV „Prva“ Danijelom Jankov, Milena Ćeranić tvrdi da će njen bivši dečko i dalje široj javnosti ostati poznat po njoj!

Milena: Nemanja će zauvek ostati Ćeranić



Naime, Milena je u prvi mah bila iznenađena našim pitanjem da li će njen bivši dečko i dalje nositi nadimak Ćeranić ili će ga možda sada prozvati Jankov, ali se brže-bolje snašla i rekla:

"Nemanja i ja smo bili u rijaliju "Farma“ kada je on dobio taj nadimak. Narod ga je tako prozvao i ja tu ništa ne mogu. Verovatno se narodu dopada da ga zovu Ćeranić. Pošto ga je narod prozvao, neka mu taj isti narod da drugi nadimak, ja nemam ništa protiv. Međutim, čisto sumnjam, kome narod jednom kumuje, teško da će se rešiti tog imena. Dakle, Nemanja će i dalje biti Ćeranić - rekla je pevačica, a na  potpitanje kako joj se sviđa njena naslednica, voditeljka Danijela Jankov, Milena je rekla:

"Danijela je izuzetno lepa devojka. Ako je tačno da su zajedno, drago mi je zbog njih i želim im lepu i uspešnu vezu".

Izvor: Alo
 
Podsećanja radi, Nemanja Stevanović je dobio nadimak Ćeranić zbog njegove tadašnje devojke Milene, sa kojom je zajedno učestvovao u „Farmi“. Naime, njega je Dragan Marinković Maca prvi nazvao Ćeranić, što su ostali farmeri, ali i publika koja je pratila ovaj šou, kao i mediji, odmah prihvatili.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>