Region

Svet

Region

Probala sam kokain iz nužde, nije nešto

Glumica Mirjana Karanović koja je slavu stekla ulogom u kultnom filmu "Otac na službenom putu", progovorila je o detaljima iz svog života.

Probala sam kokain iz nužde, nije nešto



"Imala sam tada 20-ak godina i stalno sam jurcala autostopom u Zagreb. Tamo su počeli da se otvaraju prvi kafići u kojima su se okupljali muzičari, pisci, glumci... Sećam se da su to bili Zvečka i Kavkaz. Imala sam tamo odličnu ekipu, sve smo mogli uprkos nestašicama benzina i kafe" - kaže Mirjana.

Iz tog vremena ova glumica pamti i prve eksperimente sa lakim drogama. "Pa, normalno, u to vreme pušili smo uglavnom marihuanu i hašiš. Početkom 90-ih iz totalnog očajanja nekoliko puta probala sam kokain, ali nisam njime bila fascinirana, nekako to nije bila moja droga'", iskreno je priznala Mirjana, ali njenom eksperimentisanju tu nije bio kraj.

"I onda sam jednom probala ecstasy, ali mi je od njega bilo strašno loše i shvatila sam da se ne bih trebala sa tim igrati. Nikad me nije privlačila nijedna vrsta zavisnosti – ni ljudima, ni  stvarima, ni porocima. Ne volim kad neko ili nešto upravlja sa mnom jer sam osoba koja voli da kontrolirše stvari. Recimo, preko noći sam prestala da pušim i sa tim nemam nikakav problem", pohvalila se 54-godišnja glumica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>