Region

Svet

Reggae Serbia - Del Arno Band otvara Festival

Del Arno Band ove godine slavi 25-ti rodjendan, što praktično znači da se ujedno slavi i 25 godina reggae-a u Srbiji. Tim povodom, a jubilej nikako nije mali obzirom na dešavanja poslednjih 25 godina na ovim prostorima, grupa će se ponovo predstaviti publici Reggae Serbia festivala sa namerom da zajedno proslavimo ovaj značajan jubilej.

Reggae Serbia - Del Arno Band otvara Festival"DAB podrzava snažno srpsku reggae scenu koju vidi kao nastavak svog, pre 25 godina započetog, rada. Mnogo toga je postignuto a srpska reggae scena sa pravom slovi kao naznačajnija u regionu. Del Arno Band će ovom prilikom publici predstaviti i novi singl Horoskop, najava za sledeći album čiji izlazak treba očekivati tokom 2012-te. Sa zadovoljstvom smo prihvatili poziv organizatora da svoj rodjendan proslavimo u Pančevu na Reggae Serbia festivalu i zakazujemo svima sastanak tamo, 17-og novembra u 21.00h."

I ove godine festival će se odvijati na dve odvojene bine i to Reggae Serbia stage i MC Fabrika stage.

Reggae Serbia stage


Rege Srbija festival

MC FABRIKA je nastavak proslogodišnje radionice DJ Fabrika. Održace se 18. i 19. novembra u studiu 21 od 17h – 21h, u okviru Reggae Serbia festivala. Cilj MC FABRIKE je da animira mlade koji su zanteresovani za ovakav vid vokalnog izražavanja i da im pruži određeni nivo edukacije u vidu predavanja domaćih i stranih MC-eva. Domaći predavači na radionici biće Zoran Stefanov – Iskaz, Danilo Parežanin – ZiOntist i njihovi saradnci, kao i ovogodišnji učesnici reggae Serbia Festivala – Tippa Irie i Raldo.

MC Fabrika stage

Rege Serbia Festival

Svi zanteresovani za učešće na radionici mogu se prijaviti preko e-mail adrese [email protected] Radonica je besplatna, a najboljim polaznicima biće omogućen nastup na Reggae Serbia festivalu.

Više informacija o radionici možete naći na www.reggaeserbia.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>