Region

Svet

Region

Sloboda Mićalović pokazala gaćice

Posle perverznog nastupa hrvatskih glumaca tokom koga su nemilice sevale gole muške zadnjice, čak i penis jednog od aktera, na Jugoslovenskom pozorišnom festivalu u Užicu konačno se pojavilo i malo „materijala“ za oči jačeg pola.

Sloboda Mićalović pokazala gaćice


Za te prizore, doduše mnogo kulturnije i suptilnije, postarala se glumica Sloboda Mićalović. Tokom izvođenja predstave „Nije smrt biciklo (da ti ga ukradu)“, mlađana glumica je u jednoj sceni sa Anitom Mančić i Branislavom Lečićem raširila noge, a suknja se tako „otvorila“ da su se ispod nje videle gaće. Nije poznato da li je taj detalj predviđen režijom ili je reč samo o nespretnom pokretu, uglavnom niko se iz publike, naročito muškog dela, nije bunio ovim prizorom.

Odmah nakon predstave Sloboda je postala fan – "Slobode“. Lepoj glumici, s obzirom na to da je imenjakinja fudbalskog kluba iz Užica, navijači crveno-crnih su poklonili šal na kome piše "Sloboda 1925“. Zatečena gestom "fridom fajtersa“, Mićalovićeva je oduševljeno konstatovala: "Od danas navijam samo za Slobodu iz Užica“.

S druge strane, izgled Svetlane Bojković jasno je dočarao koliko je legendu srpskog glumišta pogodila smrt njenog velikog prijatelja Petra Kralja. Iako je ulogu u komadu odigrala po običaju maestralno, na njenom licu jasno se videla žal za preminulim kolegom i sve vreme je bila na ivici suza. Inače, Ceca Bojković u ovom ostvarenju tumači lik žene u vodama politike, što se, sudeći po aplauzu, izuzetno dopalo Nataši Mićić, koja se nalazila u publici.

Upravnik JDP-a Branislav Cvejić, zapamćen na jednom od minulih festivala kako glumi srčani udar nezadovoljan odlukom žirija što predstava njegovog teatra nije proglašena za najbolju, preksinoć je svaki trenutak pauze koristio da izađe ispred Narodnog pozorišta u Užicu i zapali cigaretu. Za to vreme, ali unutar zgrade, baškakodolikuje doajenu, šetkao se Voja Brajović, sa čije ruke se jasno nazirao kultni sat "brajtling“, čija se cena kreće i do nekoliko hiljada dolara.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>