Region

Svet

Supruga prebila Al Dina pred decom

Brčani par Arduana i Al Dino Kurić potukli su u Sarajevu pred decom. Incident se desio sinoć oko 18 sati ispred Arduanine kuće kada je pevač doveo njihove sinove.

Supruga prebila Al Dina pred decom



Uvertira ovom incidentu bila prepiska u medijima između bivših supružnka koja je završila Al Dinovim uvredljivim komentarima. Situacija je vrlo brzo eskalirala, došlo je do verbalnog, a potom i, kako kažu svedoci, fizičkog sukoba supružnika.

Vrlo brzo intervenisala je i policija, a prolaznicima se ledila krv u žilama od plača dvoje male dece koja su prisustvovala žestokoj svađi roditelja.

U Policijskoj upravi Centar sinoć je rečeno da su dobili prijavu za remećenje javnog reda i mira, te da će i protiv Al Dina i Arduane biti podnesene prekršajne prijave. Kako je za Avaz ispričala Arduana, ona je uzela mlađeg sina, a kada je pokušala iz automobila da izvede starijeg, Al Dino je pokrenuo vozilo i nastala je prava drama. Arduana se uspaničila želeći da dođe do deteta, vikala je, pokušavajući da supruga urazumi.

Al Dino: Nikada neću pevati turbofolk
Očevici tvrde da pri tome nije birala sredstva te da je u očaju i fizički nasrnula na Al Dina. Zbunjena i rasplakana deca trčala su od majke do oca, nije im bilo jasno šta se dešava, zbog čega se roditelji svađaju. Bura se nakratko stišala dolaskom policije koju su, kako su oboje rekli, pozvali. Nekoliko očevidaca tuče nisu hteli da daju izjavu policiji, a za Dnevni avaz su kratko preneli da se sve brzo desilo.

"Kao u nekim filmovima. Ubila ga je ko vola u kupusu. On se samo branio. K’o kakva žena. Mislim da im ovo, stvarno, ne treba. jadna deca s ovakvim roditeljima. Trebali bi misliti na njihovu budućnost, a ne samo na sebe", rekao je za Avaz jedan od očevidaca.

"Pljunuo si me zar još nešto treba? Šta to radiš? Vidiš da deca plaču. Nisi me dirao jer ne smeš. Ti možeš samo lajati", rekla je Arduana, po koju je nakon svega došao otac.
Podsetimo, Arduana i Al Dino ne žive zajedno od oktobra kada je TV voditeljku Al Džazire pevač u medijima optužio da ga je prevarila sa kolegom sa posla.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

al dino

Povezane vesti:


>