Svet

Region

Mis Venecuele najlepša žena na svetu (Video)

Službenica iz Venecuele Ivian Lunasol Sarkos Kolmenares zvanično je najlepša žena na svetu. Ova lepotica pobedila je u Londonu na izboru za mis, i samo potvrdila dominaciju latino devojaka u izborima lepote. Inače, ona je i bila najveći favorit na kladionicama.

Mis Venecuele najlepša žena na svetu (Video)



Naša predstavnica, Milica Tepavac zauzela je prema zvaničnim glasovima 23 mesto po lepoti, daleko ispred devojaka iz okolnih zemalja, a zanimljivo je da je mis Hrvatske podelila poslednje mesto sa lepoticom iz Austrije. Druga pratilja je Portorikanka, a prva je Filipanka koja je imala najveću podršku u dvorani „Erls Court“ gde je održana svečana ceremonija, prenosi Blic.
Pobednica je službenica u jednoj medijskoj kući u Venecueli. Ima 12 braće i sestra a kaže da joj je plan da više pomaže deci, naročito sad kada ima krunu.

"Dala sam sve od sebe u ovih par nedelja da predstavim Srbiju u najboljem svetlu. Vidim da se i mnogi klade na moje ime i zasad se meni daju najveće šanse od svih predstavnica jugoistočne Evrope" - izjavila je naša predstavnica uoči takmičenja. Ona je, sudeći po kladionicama, najbolje plasirana mis Srbije u poslednjih nekoliko godina.

Zanimljivo je da je Milica pre nekoliko dana uspela da uđe i u 20 finalistkinja izbora za najbolje bikini telo, a osim razgledanja Londona, u proteklih par nedelja s ostalim kandidatkinjama putovala je i u Edinburg u Škotskoj, te u Kembridž i na druge zanimljive lokacije Ujedinjenog Kraljevstva.

Inače, ovo je takmičenje na kom se prijavio rekordni broj zemalja, pa su se tako u Londonu okupile čak 122 lepotice iz celog sveta. Ovo je 60. put da se održava izbor za mis sveta, tačno pola veka nakon što je takmičenje održano u britanskoj prestonici.



Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>