Svet

Region

Mis Venecuele najlepša žena na svetu (Video)

Službenica iz Venecuele Ivian Lunasol Sarkos Kolmenares zvanično je najlepša žena na svetu. Ova lepotica pobedila je u Londonu na izboru za mis, i samo potvrdila dominaciju latino devojaka u izborima lepote. Inače, ona je i bila najveći favorit na kladionicama.

Mis Venecuele najlepša žena na svetu (Video)Naša predstavnica, Milica Tepavac zauzela je prema zvaničnim glasovima 23 mesto po lepoti, daleko ispred devojaka iz okolnih zemalja, a zanimljivo je da je mis Hrvatske podelila poslednje mesto sa lepoticom iz Austrije. Druga pratilja je Portorikanka, a prva je Filipanka koja je imala najveću podršku u dvorani „Erls Court“ gde je održana svečana ceremonija, prenosi Blic.
Pobednica je službenica u jednoj medijskoj kući u Venecueli. Ima 12 braće i sestra a kaže da joj je plan da više pomaže deci, naročito sad kada ima krunu.

"Dala sam sve od sebe u ovih par nedelja da predstavim Srbiju u najboljem svetlu. Vidim da se i mnogi klade na moje ime i zasad se meni daju najveće šanse od svih predstavnica jugoistočne Evrope" - izjavila je naša predstavnica uoči takmičenja. Ona je, sudeći po kladionicama, najbolje plasirana mis Srbije u poslednjih nekoliko godina.

Zanimljivo je da je Milica pre nekoliko dana uspela da uđe i u 20 finalistkinja izbora za najbolje bikini telo, a osim razgledanja Londona, u proteklih par nedelja s ostalim kandidatkinjama putovala je i u Edinburg u Škotskoj, te u Kembridž i na druge zanimljive lokacije Ujedinjenog Kraljevstva.

Inače, ovo je takmičenje na kom se prijavio rekordni broj zemalja, pa su se tako u Londonu okupile čak 122 lepotice iz celog sveta. Ovo je 60. put da se održava izbor za mis sveta, tačno pola veka nakon što je takmičenje održano u britanskoj prestonici.Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>