Region

Svet

Posle napuštanja, Topalko ponovo na estradi

Milan Topalović Topalko tri meseca bio je odsutan sa scene, a sada je progovorio o tome kako je to vreme proveo i šta dalje planira. Kada je obajvio da više neće biti na seni, mnogi su se iznenadili. Međutim, kako kaže, tri meseca odsustva mu je pomoglo da sabere utiske, odmori se i razmisli o životu i planovima za budućnost. Topalko otkriva kako je proveo leto i šta ga je motivisalo da se vrati.

Posle napuštanja, Topalko ponovo na estradi



Kakav je osećaj sada kada si se ponovo pojavio u medijima nakon tri meseca pauze? "Iskreno, ne vidim neku veliku razliku. Recimo da na ova tri meseca gledam kao na jedan podugačak odmor."

Da li se kaješ zbog odluke da se povučeš sa estrade? "Ne kajem se, jer sam kvalitetno proveo vreme i uspeo da na miru, razmislim o svemu. Nikad lepše letovanje nisam imao. Mesec dana sam bio na reci, pecao, odmarao se, daleko od svega. Uspeo sam da napunim baterije i da se vratim jači nego ikad."

Da li imaš u planu novi album? "Iskreno, još uvek ne jer je za to potrebno mnogo novca i ne znam ko u današnje vreme sebi to može tako lako da priušti."

Da li sada imaš pozive za nastupe? "Da, naravno. Prvi nastup ću već 6. novembra imati u Tuzli u diskoteci 'Viva'."

Kako je tvoja porodica reagovala kada si odlučio da se vratiš na scenu? "Sa njima o svemu razgovaram tako da smo i ovome pričali. Od njih u svakom trenutku imam podršku i to mi mnogo znači. Dogovorili smo se da raspodelim svoje vreme tako da imam vremena i za karijeru i za porodicu, tako da ću ići samo na proverene nastupe, neću se pošto poto gurati da svako veče negde pevam."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>