Region

Svet

Region

Mirka Vasiljević bi se ljubila sa ženom!

Popularna mlada glumica, Mirka Vasiljević, najavila je skoru premijeru filma "Pare i život", kao i nove serije "TNT". Usput, Mirka je ispričala i po nešto o svojim životnim stavovima i privatnom životu, pa je tako otkrila da bi se ljubila sa ženom, da je posećivala psihologa kada je postala popularna, da ne bi učestvovala u rijalti šouu i da ne priželjkuje holivudsku karijeru.

Mirka Vasiljević bi se ljubila sa ženom!



"Gledala sam neke svoje koleginice koje su se ljubile sa ženom, pa su žive i zdrave. To su stvari o kojima nikad ne razmišljam, sve zavisi od projekta", rekla je Mirka.

O problemu koji donosi popularnost, glumica je rekla: "Kada su „Anđeli" krenuli u bioskope širom zemlje, morala sam da se suočim s tim da više nisam anonimna devojčica. Razgovarala sam sa ljudima koji su sa mnom radili na filmu, sa roditeljima, pa i sa psihologom da bi mi, kao trinaestogodišnjoj devojčici, pomogli da shvatim zašto me mrzi neko ko me ne poznaje".

O Holivudu bi kako kaže dobro razmislila, jer bi to značilo odvajanje od porodice, što ne voli, a u rijaliti šouu ne bi učestvovala, jer je vaspitana da svoju intimu ne iznosi javno.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>