Region

Svet

Severina: Rodjena sam da budem majka i supruga

Pevačica Severina Vučković koja se nalazi u petom mesecu trudnoće otkrila je u intervjuu za jedne hrvatske medije da uživa u trudnoći i da jedva čeka da postane majka. Takođe dodaje da su joj se u trudnoći promenili prioriteti i da sebe više ne vidi na sceni, već u ulozi majke i supruge.

Severina: Rodjena sam da budem majka i supruga



"Rodila sam se da budem žena i majka. Predodređena sam za to" -rekla je Severina i dodala da je prava trudnica pošto joj se često menja raspoloženje.

"Prava sam trudnica. Raspoloženje mi se često menja, petnaest puta u toku jednog dana! Često mi se jedu krastavci, ali i druge namirnice. Počeću više da jedem" - kroz osmeh kaže pevačica.

Iako je se pre mesec dana povukla sa scene, Severina nije prestala potpuno da radi.

"Ne nastupam, ali pomalo radim u studiju. Uskoro ću objaviti novi singl „Grad bez ljubavi”, ali ne i album koji sam najavljivala u oktobru. Njegovo objavljivanje će pričekati. Usporila sam, jer mi tako prija i nijedne sekunde ne žalim za estradom" - rekla je Seve i otkrila kako provodi svoje trudničke dane.

"Uživam u trudnoći. Zbog poslovnih obaveza, za kojima sam jurila ceo život, uželela sam se običnih stvari – da budem sama sa sobom, ležim, šapućem vereniku, čitam knjige koje nisam pročitala, gledam filmove… Sada sve to radim i potpuno sam ispunjena" – rekla je pevačica i indirektno potvrdila da očekuje sina.

"Za razliku od većine trudnica, nije mi bezveze kad mi pipaju i pomaze stomak. To mi je super i slatko jer mi se čini kao da mu se javljaju, a da će on to zapamtiti" - zaključila je Severina.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

severina

Povezane vesti:


>