Svet

Region

Ešton Kučer se sa četiri gole devojke opijao u đakuziju

Posle niza glasina o avanturama Ešton Kučera, američkim medijima se obratio novi izvor, koji tvrdi da je glumac Demi varao sa čak četiri devojke odjednom. Pa se sve više spekuliše po medijima da je brak između Ešton Kučera i Demi Mur gotov.

Ešton Kučer se sa četiri gole devojke opijao u đakuziju



"Dok je ležao u đakuziju sa četiri devojke, Ešton je vikao da hoće još votke", tvrdi svedok koji je bio na zabavi na dan kada je glumac, navodno, varao suprugu Demi Mur.

Par je 24. septembra trebao da proslavi šestu godišnjicu braka, ali umesto toga glumac je uživao u društvu 23-godišnje Sare Lil, sa kojom je noć, navodno, proveo u apartmanu hotela Hard Rock u Las Vegasu.

Detalji ove zabave do medija su dospeli preko jedne od nekoliko devojaka koje su uživale sa glumcem u luksuznom apartmanu.

Devojka mu je javila gde je, pa je on stigao po nju i ušao u apartman nakon što ga je pustio momak iz obezbeđenja. Kako je rekao, Ešton je i njega pozvao da im se pridruži u đakuziju.

"Oni su svi bili goli. Nakon što su ostali napustili apartman, sa Eštonom je ostala Sara, koja i dalje tvrdi da su njih dvoje proveli noć zajedno", tvrdi dečko jedne od devojaka.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>