Region

Svet

Toni Cetinski podigao Nikšić na noge (Foto)

Hiljade Nikšićana došlo je na sinoćnji koncert hrvatskog kralja popa na glavnom gradskom trgu u Nikšiću. Reke ljudi slivale se se ka centru celo popodne, a trg je bio premali da primi sve one koji su hteli uživati na prvom Tonyjevom koncertu u Nikšiću.

Toni Cetinski podigao Nikšić na noge (Foto)



Euforična publika je od prvih taktova otpevala sve Tonyjeve pjesme , a vidno oduševljeni Cetinski nije mogao da sakrije oduševljenje atmosferom i fantastičnom publikom.

"Još uvek sam pod utiscima koncerta. Hvala Nikšićanima na odličnoj atmosferi. Uživao sam u svakom trenutku i jedva čekam sledeće druženje sa svojom publikom u Nikšiću." izjavio je Tony Cetinski.

Želeći da bude što bliže svojim obožavateljima Tony je nekoliko puta silazio sa pozornice i pridružio se publici, a ponesen odličnom atmosferom deo koncerta je otpevao sa „ improvizirane pozornice“ za koju je poslužila gradska fontana, što je raspametilo sve prisutne na koncertu.

Dvosatni nastup Tonyja Cetinskog publika je pozdravila gromoglasnim aplauzom i petominutnim skandiranjem njegovog imena „Vrati se Tony „.

Toni Cetinski

Tony je na bis i uglas sa oduševljenom publikom otpevao još nekoliko ultimativnih hitova iz njegove bogate karijere, kultni „ 23. prosinac“, „Od milijun žena“ i „Umirem 100xdnevno".

Toni Cetinski

Da dobra muzika ne poznaje granice, još jednom je dokazala publika u Nikšiću, znali su baš svaku  pesmu iako je to bio prvi koncert Tonyja Cetinskog u Nikšiću. 

Toni Cetinski

“Hvala dobri ljudi. Nadam se da neće proći ovoliko godina do ponovnog susreta“, poručio je Tony razdraganoj publici na rastanku.

Toni Cetinski

Foto: Ž. Šapurić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>