Region

Svet

Danijela Vranić pijana ošamarila policajca pa uhapšena

Pevačica Danijela Vranić privedena je sinoć oko 21.30 u centru grada  zbog vožnje u pijanom stanju.

Danijela Vranić pijana ošamarila policajca pa uhapšena



Naime, pevačica koja je prebrzo upravljala svojim automobilom odbila da stane policiji, koja je poikušavala da je zaustavi kod Studenskog parka. Danijela koja je u kolima bila u društvu drugarice odbila je da stane policajcu i punom brzinom počela da juri ka Terazijama.

Policija je tada započela poteru, a pevačica se trudila da pobegne policiji vozeći ka Terazijama i prolazeći kroz crveno. Takvom vožnjom ugrozila je živote sugrađana koji su u tom momentu na gradskim ulicama proslavljali zlatnu medalju odbojkaša.

Kada su je kod hotela Balkan konačno zaustavili, pevačica je odbila da sarađuje sa njima.

"Nije želela da otvori prozor kako bi je legitimisali. Psovala je i vređala policajca, a u jednom momentu je čak i dodala gas kao da je htela da ga pregazi. Izgledalo je kao da je pod dejstvom nekog opijata - rekao je izvor i dodao:

"Ubeđivanje je trajalo 15 minuta. Na kraju je izašla iz auta i fizički nasrnula na policajca. Udarila ga je pesnicom i lupila mu šamar. Čak mu je i pocepala deo uniforme. Nakon toga je napokon legitimisana i privedena, a automobil joj je privremeno oduzet."

Iz policijske stanice je potvrđeno da je Danijela Vranić privedena u policijsku stanicu Stari grad u ulici Majke Jevrosime. Imala je 1,84 promila alkohola u krvi, zbog čega je prebačena u SUP „29. novembar“, gde je zadržana na trežnjenju.

"To je stanje teškog pijanstva. Sa bahatim ponašanjem pevačica je nastavila i u policijskom automobilu, kao i u stanici policije. Protiv nje će biti podneta prekršajna prijava za vožnju u potpuno alkoholisanom stanju, kao i krivična prijava zbog napada na službeno lice. Za početak će joj uz trežnjenje biti određeno i policijsko zadržavanje - kažu u MUP-u Srbije

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>