Svet

Region

Vini Džons dobio batine od kolege!

Poznati britanski glumac Vini Džons (45), poznat po ulogama grubijana, dobio je batine u luksuznom holivudskom hotelu. Pijanog Džonsa je premlatio Tamer Hasan (42), kolega i zemljak, zvezda filmova „Fudbal fektori“ i „Borba titana“.

Vini Džons dobio batine od kolege!Tamer Hasan je sedeo u hotelu kad mu je pijani Vini Džons prišao i počeo da ga proziva i izaziva na tuču. Ubrzo su usledile batine i pesnice. "Vini je prošao mnogo gore, dobio je nekoliko snažnih udaraca u lice i bilo mu je potrebno ušivanje - izjavio je jedan od svedoka za „Dejli mejl“. Tuča je dugo trajala i obojica su dobili nekoliko dobrih udaraca“ - izjavio je drugi svedok. Čitavu tuču snimile su sigurnosne kamere hotela na Sanset bulevaru, a mediji su već ponudili 300.000 funti da se dokopaju dragocenog materijala.

Vini Džons i Tamer Hasan, bivši amaterski bokser, imali su neizglađen nesporazum još od dočeka Nove godine. Tada je Vini pozvao Tamera i njegovu suprugu na zabavu, da bi ih nekoliko sati kasnije bez ikakvog obrazloženja zamolio da odu.


 

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>