Region

Svet

Viki Miljković u spotu za svetsko prvenstvo u rvanju (Foto)

Pevačica Violeta Viki Miljković jedna je od plejade poznatih i uglednih ljudi iz sveta sporta, novinarstva, muzike i umetnosti koji su prošle nedelje snimili reklamni spot za Rvački savez Srbije.

Viki Miljković u spotu za svetsko prvenstvo u rvanju (Foto)



Viki je prošle nedelje zajedno sa mladim i perspektivnim rvačem Edinom Karajićem na Kalemegdanu snimala klip gde po scenariju ona glumi mladu majku s bebom u kolicima, koja šeta po Kališu. Odjednom, kolica joj izmaknu iz ruku i počinju da nizbrdo dobijaju ubrzanje, ali hrabri i vešti rvač uskače u pomoć i na ogromnu majčinu sreću, spašava detence i vraća ga preplašenoj mami.



"Dosad sam snimala muzičke spotove za svoje pesme ali snimanje reklame veoma je, moram priznati, zabavno. U Rvačkom savezu imam prijatelje i sa zadovoljstvom sam im izašla u susret. Svidela mi se zamisao, ideja, realizacija, mlada, talentovana, brza i ekspeditivna ekipa. Odradili smo sve za dva, tri sata. Baš sam bila inspirisana da dam sve od sebe i naročito mi laska društvo poznatih koje ne mogu da vam otkrijem a među kojima sam se našla u ovoj reklami" kaže Violeta.



Inače, Svetsko prvenstvo u rvanju koje će na domaćim televizijama biti najavljeno upravo ovim spotom u kojem učestvuje Miljkovićeva, biće održano u srpskoj prestonici i to u Sportskom centru Banjica 29. septembra kada će, podržani brojnim srpskim selebritijima kao publikom, najtrofejniji srpski sportisti učestvovati na ovom prestižnoj sportskoj manifestaciji.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>