Region

Svet

Seka Aleksić dobila alergiju na sunce

Umesto da uživa u zasluženom odmoru u Egiptu, folk diva Seka Aleksić primorana je da čami u zamračenoj sobi jer je fasovala ozbiljnu alergiju na sunce.

Seka Aleksić dobila alergiju na sunce



Naime, pevačica ima ozbiljnu alergiju, ali brigu o svom zdravlju nije prepustila egipatskim lekarima, već je pozvala svog ličnog dermatologa Predraga Poleksića, koji se nalazi u Beogradu, da joj pošalje kreme. "Čim je stigla, Seka se prepustila čarima sunca i mora, ali ne zadugo. Kada se vratila u hotel, na telu je primetila crvene fleke, koje su kod nje izazvale paniku. Odmah je pozvala svog lekara, koji joj je konstatovao alergiju na sunce, te je Seki savetovao da kupi u apoteci lekove kao preventivu, ali joj to mnogo nije pomoglo" priča odlično obavešten izvor blizak folk zvezdi i dodaje da joj nije pomoglo to što se striktno pridržavala uputstava svog dermatologa.

"Iako je potpuno prestala da boravi na suncu, Seki i dalje nije bilo dobro. Alergija se sve više širila, a ona je postajala sve nervoznija jer samo saznanje da je non- stop primorana da čami u sobi kvarilo joj je odmor. Doktoru Poleksiću ništa drugo nije ostalo nego da svojoj pacijentkinji spakuje kremice i pošalje ih prvim avionom, što je i učinio. Čim je dobila kreme, Seki je alergija prestala da se širi, ali je i dalje primorana da boravi u sobi dok se fleke sasvim ne povuku" završava naš izvor. Pevačica je i sama potvrdila priču izvora.

"Tačno je da sam dobila fleke po telu, koje su mi poremetile odmor. Zahvaljujući dermatologu Predragu Poleksiću, dobila sam kreme iz Beograda i alergija je odmah sanirana. Još nekoliko dana neću smeti da izlazim na sunce, a kada se fleke potpuno povuku, moći ću da se kupam i sunčam, ali samo u ranim jutarnjim satima ili kasno uveče" izjavila je Seka za naš list. S druge strane, pozvali smo i doktora Poleksića, koji nam je rekao: "I pored toga što izuzetno vodi računa o svom telu i koži, Seka je nažalost dobila alergiju. Savetovao sam joj da uzme lekove u apoteci kako bi se koliko-toliko sprečilo dalje širenje bolesti. Preko prijatelja sam joj poslao kreme u Egipat, koje je ona dobila i alergija je sanirana" zaključio je dermatolog.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>