Region

Svet

Jelena Rozga u Horvatovom krilu

Izgleda da su Hori i Lester uspeli da iskoriste svoju popularnost i šarm i da se združe sa Jelenom Rozgom. Hori nije odoleo a da ovu fotografiju ne podeli sa svojim prijateljima na Fejsbuku. Mi smo pokušali da ga pozovemo, poslali mu i SMS, ali od Horija ni glasa... Verovatno nema vremena da odgovara na pitanja, jer treba obići sve žurke, koncerte, upoznati sve pevačice, odbiti nasrtljive obožavateljke koje mu nude "seks za jednu noć"...

Jelena Rozga u Horvatovom krilu



Pa onda u neko doba pisati i knjigu! Svašta ume ovaj Hori, a sudeći po osmehu Jelene Rozge, u njegovom krilu se osećala baš prijatno... Da joj nije dao "bonu" čika Hori? Ali ne lezi vraže, evo ga i Horvat" -rekao je ekskluzivno za svet.rs.

"Upravo sam dosao u Varšavu na internacionalni festival folklora sa KUD-om Dalmacija iz Dugog Rata. Biću tu sedam dana." Odgovorio nam je Hori na pitanje gde je, što ga nema i otkrio kako se desio susret sa Rozgom, odnosno sedenje u krilu: "Rozgu znam jos od prije, a radio sam sa njenom sestrom kao promotor kozmetike. Ta slika je sa njenog koncerta u Baškoj Vodi, ja i Lester smo bili i družili se sa njom. Nadam se da ćemo se češće družit..." A na pitanje šta se dešava sa njegovim "spisateljskim" poduhvatom veseli Horvat je kratko poručio: "Knjigu ću pisat kad odlučim. Koncept, ideju, otprilike imam..:-))"

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>