Region

Svet

Novak i Jelena upoznali momka sa natprirodnim moćima (Video)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković juče je postavio novi video: Naime,  Novak i Jelena su u Los Anđelesu upoznali momka koji ima sasvim neobične moći.

Novak i Jelena upoznali momka sa natprirodnim moćima (Video)



“Pogledajte ovaj video. Sreo sam ovog neverovatno talentovanog momka u Los Anđelesu i zamolio ga da uradivi deo sa mnom kako bih mogao da ga podelim sa vama. On ima poseban talenat :) Nadam se da će vam se dopasti ! Recite mi šta mislite ...” Napisao je Nolen a svom FB. A onda su počela da stižu pitanja, da li je sve namešteno, da li se opet zeza i kako je uopšte ovo moguće. Danas je stigao i odgovor:

“Vidim da ste se svi pitali kako je uspeo da pomeri naočare. Verujte mi da sam i ja bio šokiran! Ali, on stvarno ima neverovatan talenat koji mnogi od nas ne bi mogli da razumeju. Bukvalno je mogao da kaže šta mislim i pre nego što izgovorim! A kako je pomerio naočare...NE ZNAM :) nije u pitanju prsten, niti magnet verujte mi. U glavnom, kaže da razume kako naš um funkcioniše, i kaže da to svi možemo, samo treba da verujemo i mislimo pozitivno :) interesantno zar ne?”


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>