Region

Svet

Pevačice zavisne od silikona

Folk zvezda Ceca Ražnatović prva se od pevačica podvrgla plastičnoj operaciji grudi, a ubrzo su počele da je slede Jelena Karleuša, Mina Kostić, Stoja Novaković... I ne samo ugradnja silikone, nego čitav niz estetskih poduhvata naprasno je postao pravi hit na srpskoj estradi.

Pevačice zavisne od silikonaMeđu zvezdama novijih generacija koje haraju srpskim estradnim nebom skoro da nema onih koje nisu legle pod nož kako bi ispravile nedostatke svog lica ili tela. Ipak, pored onih koje su radile sitnije korekcije nosa, ušiju i usisavanja sala, tu su i one koje su po kubikaži silikona prešle granicu.
 
Svetlana Ceca Ražnatović

Folk diva narodne muzike ne samo da je uspostavila nove trendove u folk muzici, već je postavila i temelje kada su plastične operacije u pitanju. Ipak, po mišljenju mnogih pevačica Ceca se zanela kada je obim grudi u pitanju ali je, bez obzira na svoju sitnu građu, uspela da na jedan seksepilan način iznese svoje bujno poprsje. Ona je pred kućni zatvor na jednoj privatnoj klinici podmladila lice, što je ovekovečila fotografijama nakon botoksiranja. Bez obzira na sve korekcije, Ceca je i dalje jedna od najpoželjnijih Srpkinja i idol mnogih mladih žena.

Jelena Karleuša

Silikoni koje je ova folkerka ugradila u usne, guzu i grudi potpuno su promenili izgled male od skandala, koja više i ne liči na sebe sa početka karijere. Iako mnogi smatraju da je svoje telo uništila preteranim odlascima pod nož i od sebe napravila plastičnu lutku, Jelena ne odustaje od posete klinikama za ugradnju implantata i zatezanja tela. Ona je nedavno zamenila implantate u grudima i nakon pet sati ležanja na operacionom stolu jedva ostala živa, a postoje indicije da je JK i osigurala svoje nove "ljubimice".

Mina Kostić

Iako je izuzetno niska, Mina se ipak odlučila da u grudi ugradi „petice", što je sa njenim prvim pojavljivanjem na sceni izazvalo buru negodovanja. Ona važi za jednu od estradnih umetnica koja je uradila najviše operacija. Silikone je stavila u usne, jagodice, listove na nogama, guzu, pa čak i u mišiće na rukama

Stojanka Novaković Stoja

Poslednja u nizu pevačica koja je nekoliko puta stavljala i vadila silikone je Stoja, ali njeno poslednje izdanje slikom govori više od reči. Koji kubik više u usnama potpuno je deformisao lice ove pevačice, dok je grudi smanjila pre nekoliko godina kada je njihova ugradnja počela da smeta njenom kičmenom stubu. Naknadno je ponovo vratila „petice" u dekolte, a postala je i stalni gost klinika za usisavanje sala.

Lepa Brena

Beogradska čaršija priča da je ova folkerka upravo ta koja najviše para ostavlja plastičnim hirurzima. Brena je među prvima svoju liniju „stesala" u jednoj od najpoznatijih klinika u Nemačkoj.

Iako za svoje godine Brena danas važi za jednu od najbolje građenih pevačica, ona i dalje odlučno negira da je lepša i privlačnija postala nakon operacije grudi, nosa, zatezanjem lica, vilice i usisavanjem masnog tkiva.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>