Region

Svet

Marijana Mateus prvu knjigu posvetila svojim muškarcima

Autobiografska knjiga Marijane Mateus pod nazivom "Amounge", naćiće se u prodaji 27.aprila. Po Marijaninim rečima knjiga je posvećena njenom dragom muškarcu koji živi u Americi, a koji joj je pre par godina poklonio parfem pod istim nazivom "Amounge".

Marijana Mateus prvu knjigu posvetila svojim muškarcima



”Pre nekoliko godina dobila sam taj parfem od jednog meni veoma važnog muškarca koji, nažalost, živi veoma daleko, na drugom kontinentu. To je jedna od onih ljubavi koje uvek traju. Taj čovek mi je mnogo bitan i uvek sa osmehom pomislim na njega”.

Marijana je takođe veliki deo knjige posvetila svojim bivšim muževima Miodragu Kostiću i Lotaru Mateusu.

"Miodrag je obeležio skoro deceniju mog života i imao je veliki uticaj na mene. Sa njim sam dobila troje dece: Dajanu, Anđelu i Aleksandra. Moje tridesete godine obeležio je Lotar. On me je naučio nemačkim vrlinama: redu, radu i disciplini i zbog toga sam mu zahvalna”.

marijana mateus

Knjiga se sastoji od petnestak priča koje obuhvataju najbitniji period njenog života, kao i ona kada je posle razvoda sa Koletom 1999.godine, otišla da živi u Njujork .

"Taj period posle razvoda od Miodraga Kostića, kada sam sa 28 godina ostala u inostranstvu sama sa troje dece i odlučila da se borim, veoma je važan. Akcenat knjige je na mojim emotivnim usponima i padovima, a čitaocima ću otkriti kako sam se borila protiv problema koji su me pratili".

I na kraju Marijana nam otkriva koji je njen životni moto: “Moramo biti hrabri da bismo bili srećni”.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>