Region

Svet

Severina: Objavljeni pornić bio je težak udarac za mene

Pevačica Severina Vučković,prokomentarisala je u jednom intervjuu najteži period u svom životu, a on je usledio posle objavljivanja njenog kućnog videa na internetu. Iako svi misle da joj je upravo taj snimak pomogao u karijeri, Severina je odgovorila da se dogodilo baš suprotno.

Severina: Objavljeni pornić bio je težak udarac za mene



'U čemu pomogao? Da budem slavna, da budem poznata, da budem na televiziji? Znate, to ne bi ni bila afera da se radilo o nekoj nepoznatoj osobi, samo je moje ime to napravilo poznatim. Ako je uspeh nekoga baciti u blato i duboku depresiju, ako je uspeh da vam se otkažu sponzorski ugovori i kada svaki smeh koji čujete mislite da je upućen vama i kad sam morala da odustanem od onoga što sam najviše volela, i to na sedam meseci, a to su koncerti, onda je pitanje šta je to neuspeh, posebno ako vam se takav neuspeh dogodi na brdovitom Balkanu."

"Nečijom zlobom postala sam javno dobro. Mislim da je taj video pomogao samo onima koji nemaju dobrih argumenta protiv mene pa mi onda sa tim videom kao crvenom krpom mašu pred nosom i pokušavaju da ospore moj uspeh i muzičku karijeru. Ali ne osuđujem nikoga i nemam gorčine. To je težak udarac za ženu. A u tom periodu sam bila na vrhu sveta, rekla je Severina.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

severina

Povezane vesti:


>