Region

Svet

Devedesete se vraćaju u Srbiju 200km/h

Ukoliko ste zainteresovani za domaću muziku 90-tih godina i pitate se kada će se konačno vratiti na velika vrata, imamo lepe vesti za vas - izgleda je došao i taj trenutak! Sve najveće zvezde ovog talasa, uključujući i grupe May Day, Energija, Dr. Iggy, nastupiće rame uz rame sa Leontinom, Oliverom Stojiljkovićem, Dačom Duck, i Beat Street-om! Sve to u najvećem prestoničkom prostoru, areni Beograd koja može da primi oko 20-25 hiljada fanova.

Devedesete se vraćaju u Srbiju 200km/h



Sa sajta organizatora smo preuzeli sledeće:
Projekat  “VOLIM DEVEDESETE”, je muzički projekat iza koga stoji “90’s Production” D.O.O Proteklih godina ovaj vid muzičkog stvaralaštva se odigravao uglavnom po klubovima kako u Srbiji tako i u inostranstvu.
 
Ideja ovog projekta “DEVEDESETE” je da kroz muziku iz tog vremena koja se vratila na našu muzičku scenu, da napravimo događaj koji će sve generacije pamtiti.
 
Projekat se promoviše putem promo žurki utorkom na Beogradskom Splavu “FREESTYLER” , gde naši renomirani izvođači iz tog perioda dolaze na splav Freestyler kao specijalni gosti i najavljuju veliki spektakl u Areni.
 
Koncept samog programa je različit u odnosu na standardne dogadjaje u Beogradskoj Areni. ”90 Fest” je muzički festival koncipiran kao velika žurka, gde će se na bini, specijalno pripremljenoj za taj dogadjaj, smenjivati sva velika imena domaće, a i strane muzičke scene tog vremena, bez prekida muzičkog programa.

Sva nekada velika imena domaće dens scene (neki su aktuelni i 20 godina kasnije) možete videti i čuti 08. oktobra u beogradskoj Areni.

Lista svih izvodjača (a biće i gostiju izmemadjenja):

Oliver Stoiljkovic
Energija
Emilija Kokić
Leontina
W-ICE & Mystic
Ivana Banfić
Vlatka Pokos
May Day
Niggor
Dača Duck
Beat Street
Baki B3
Funky G
Models
Knez
Dr. Iggy
Gru
Ivan Gavrilovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>