Svet

Region

Varao ženu, pa sad trpi posledice

Iako je odlučila da oprosti svom suprugu Ašliju brojna neverstva, pevačica Šeril Kol odlučila je ovog puta bude mnogo strožija.

Varao ženu, pa sad trpi posledice



Naime, pevačica je sastavila šest pravila kojih Ašli mora da se pridržava u njihovoj vezi.  Odlučila je da mužu ograniči slobodu. Naime, ukoliko želi da nova veza sa njom uspe, Ašli će se morati da se pridržava sledećih pravila:

1.Jedan moblni telefon i zabrana perverznih SMS poruka

Od sad pa na dalje, fudbaler sme da ima samo jedan mobilni i ne sme da šalje perverzne SMS poruke, pa čak ni Šeril jer se pevačica boji da bi mogla da izgubi mobilne, a ne želi više ni jednu sramotu.

2. Svakodnevni video pozivi

Kad god su razdvojeni, Ašli i Šeril će morati da se čuju putem video poziva kako bi ona kontrolisala da li je on stvarno sam ili u društvu.

3. Zabrana dodatnih profila na društvenim mrežama

Ašli ne sme da imada tajne profile na Facebooku i Twitteru, kako više ne bi mogao komunicira sa obožavateljkama i potencijalnim ljubavnicama.

4. Zajednički odlazak na tečaj kuvanja

Par će zajedno morati pohađati tečaj kuvanja. Pošto Šeril  ne zna da kuva, ima želju da  što pre naučiti, ali isto tako želi da se i Ašli prihvati kutlače.

5. Dokazivanje

Svaki svoj pokret ili tvrdnju fudbaler će morati da dokaže, jer nakon što se nekoliko puta opekla, Šeril je odlučila da igra na sigurno.

6. Romantične večere

Par će svaki vikend uživati u barem jednoj romantičnoj večeri, a jedan vikend u mesecu će morati da izlazi na romantičnu večeru u ekskluzivne restorane.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>