Region

Svet

Viki Miljković raspisala konkurs za remiks svoje pesme

Viki Miljković pokrenula konkurs za najbolji remix pesme „Ko to zna“ a pobednika nagrađuje sa 100. 000 dinara

Viki Miljković raspisala konkurs za remiks svoje pesme



Kraći odmor sa porodicom u Crnoj Gori popularna pevačica Violeta Viki Miljković (36) iskoristila je kako bi se odmorila, napunila baterije i inspirisala pred nove radne pobede.

Upravo na Jadranskom primorju Violeta je došla na ideju da 12. jula pokrene konkurs pod nazivom „100.000 da Ti To Znaš“ koji će trajati mesec dana a u okviru kojeg poziva sve DJ-eve sa ex YU regiona i šire da pošalju svoje predloge remix verzije njenog novog hita „Ko to zna“ koji je objavila nedavno u sklopu kompilacije na kojoj su 23 pesme.

Svi zainteresovani DJ-evi mogu poslati svoje predloge na [email protected], a Violeta će sa svojim stručnim timom 12. avgusta odabrati najbolji predlog I nagraditi ga sa 100. 000 dinara!

"Trudim se da pratim trendove u muzičkoj industriji. Srećna sam što je “Ko to zna” uveliko hit na radio stanicama I diskotekama širom bivše Jugoslavije ali I u dijaspori, drago mi je da se publici dopada, a ovim konkursom želim da je dodatno osvežim I dam novi oblik - kaže Violeta koja jedva čeka da posluša predloge takmičenja “100.000 razloga da ti to znaš”, a inače, pesma “Ko to zna” obrada je izraelske pesme “Karusela” Sarit Hadad za koju je tekst napisao Dragan Brajević Braja a Violetin suprug Dragan Tašković Taške napravio aranžman.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>