Region

Svet

Novak Djoković se uskoro ženi i postaje tata?!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ispunio je sve svoje dečačke snove. Osvojio je Vimbldon, postao je prvi teniser sveta, dočekalo ga je preko sto hiljada ljudi u njegovom rodnom gradu. Uz njega su,  kao i u svemu do sada, bila je porodica.

Novak Djoković se uskoro ženi i postaje tata?!



Posebne ovacije na njegovom spektakulčarnom dočeku izavala je njegova devojka Jelena Ristić, po mnogima prelepa, skromna i ljupka devojka, a ako je sudeći po nekim Novakovim izjavama u poslednje vreme, izgleda da se približio i dan kada će najbolji teniser na svetu izgovoriti sudbonosno da.

"Neopisiva želja mi je da postanem porodičan čovek i imam mnogo dece. To je najveće bogatstvo u kome čovek može beskrajno da uživa" - rekao je Nole  i dodao da je Jelena njegova najveća podrška.

"Jelena zna kakav je moj posao i navikla je na sve. Ona je izgrađena ličnost, magistar ekonomije. Sada sprema doktorat, ima svoj posao i njena nesebična podrška mi mnogo znači" - objasnio je prvi teniser sveta.

Njih dvoje su se nedavno verili, pa je tako u par kadrova na finalnom meču na Vimbldonu zasijao i verenički prsten. Da je Jelena ona prava, Nole je shvatio pre sedam mesec, tada se desio i njegov prelomni trenutak u karijeri. Upoznao je čoveka koji mu je pomogao da prevaziđe neke zdravstvene probleme, ali i da shvati koliko je emotivno ispunjen.

Ostala je uz njega i kada su ga prošle godine povezivali sa Natašom Bekvalac. Imala je toliko samopouzdanja i bila je sigurna da će ostati žena njegovog života.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>