Region

Svet

The Frajle pored štikle od četiri metra promovisale singl "Štiklice"

The Frajle, ženski muzički kvartet iz Novog Sada i jedan od zapaženijih bendova na domaćoj muzičkoj sceni, u Knez Mihajlovoj su na neobičan način promovisale svoj drugi singl koji nosi naziv "Štiklice".

The Frajle pored štikle od četiri metra promovisale singl





Bend "The Frajle" čine četiri novosađanke Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Nevena i Jelena Buča, koje su svoju popularnost stekle putem YouTube-a.



Četiri Frajle, na svojim nastupima u atmosferi nalik kabareu, oduševljavaju publiku kako svojim izuzetnim interpretacijama, tako i stilom, duhovitošću i šarmom.



Promocija "Štiklica" je u stilu karakterističnom Frajlama, privukla pažnju prolaznika, obzirom da je štikla visoka skoro četiri metra bila postavljena na platou kod Trga Republike, dok su oko nje odzvanjali zvuci nove pesme.



U prisustvu predstavnika medija, saradnika i zaintrigriranih prolaznika, The Frajle su publiku obradovale novim singlom i uživo izvođenjem novog kao i prošlog singla "Ich liebe dich". Frajle kažu da njihov novi singl zvuči kao fuzija džez zvuka i ritmova njima svojstvenog vojvođanskog tanga. U našoj audio sekciji možete čuti i razgovor sa frajlom Nevenom Buča, i doživeti što i mi.



Uz "Chardonnay" i "Merlot" za prisutne u prijatnoj atmosferi ostavili smo Frajle da lupkaju štiklicama po beogradskoj kaldrmi. A vi na radiju Svet Plus uživajte u ovoj pesmi.

Novinar: Sokol Paralangaj
Foto: Branka Bajić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>