Region

Svet

Miloš Bojanić: Jelena Karleuša je ista Marijana Čvrljak

Poznato je da pevač Miloš Bojanić nikada nema strah da prokomentariše ono što mu je na umu, pa je tako odmah nakon finala „Velikog brata“ i slušanja nove pesme Jelene Karleuše, rešio da iskaže svoje mišljenje o tome. Naime, kada je čuo da je Jelena rekla da njena pesma govori ljubavi, Bojanić je kao iz topa pop divu uporedio sa Marijanom Čvrljak.

Miloš Bojanić: Jelena Karleuša je ista Marijana Čvrljak



"Alahu amin“ znači ljubav? Kakva ljubav? Šta ta Jelena misli o neprijateljima islama i hrišćanstva kada već peva takvu pesmu? Ma ona je ista kao i ta Marijana Čvrljak, nema razlike! Kada sam video nju, Severinu i Natašu... Šta reći osim da su potpuno iste, pa su se zato i našle zajedno na tom mestu. Što se tiče Marijanine pobede, intrigiralo me je to što je cela nacija glasala za nju, a Severina kao njena sunarodnica je mudro posmatrala i ćutala" - započeo je priču za „Alo!“ Miloš i dodao da sve četiri igraju za interes.

"Jelena, Severina, Nataša i Marijana igraju istu igru interesa! Verujte, Miloš Bojanić tvrdi to i nikada nije pričao napamet! A Karleuša, ako nije upoznata sa islamskom verom i hrišćanstvom, obećavam da ću joj pokloniti jednu knjigu da nauči sve. I to sa zadovoljstvom. Ja znam koju ljubav ona propagira i nemam ništa protiv, ali neka razmisli malo kakvu poruku ima njena pesma. To svakako nije ljubav! - priča Bojanić i naglašava da on protiv islamske vere nema ništa, ali se mora znati ko su neprijatelji tih ljudi i hrišćana."

"Ja nemam ništa protiv bilo koje nacionalnosti, ali pevati „Alahu amin“, a pri tom ne krstiti se jer ni sam ne veruješ ni u koga, tu je onda sve jasno" - prokomentarisao je Miloš.

"Pesma „Nova religija“ je za samo sedam dana postala veliki balkanski hit, i to je dokaz da su je svi narodi u regionu shvatili na pravi način. Jelena peva o religiji ljubavi koja ujedinjuje sve vere, a na ispad dotičnog neće davati komentare" - izjavio je njen portparol Zoran Birtašević.

Izvor: Alo
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>