Region

Svet

Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović planiraju svadbu

Mladi par Grandovih zvezda, Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović, već uveliko planiraju svadbu, a Milena za sebe kaže da se prosto rastopi kada vidi bebu i da bi volela da ima petoro dece.

Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović planiraju svadbu



MIlena je u najnovijem intervjuu izjavila: "Pričali smo o tome, ali o datumu ćete biti obavešteni. Nemanja ne podnosi velike svadbe. On bi voleo da napravimo intimnu svadbu, tako da svakom gostu posvetimo dovoljno pažnje, a ja se slažem sa njim. Obožavam decu, kada vidim bebe, sva se rastopim, svi kažu da umem sa klincima. Uživam u igri i razgovoru sa njima, ne smeta mi kada plaču ni kada postavljaju smešna pitanja. Volela bih da imam petoro dece, za razliku od Nemanje koji bi voleo samo dvoje."

Milena Ceranic i Nemanja Stevanovic

Takodje, mladi par nastupa i na Grandovom Aksal festivalu za koju su spremili duetsku pesmu. "Pesma nam je odlična. Reč je o zabavnjaku, sa veoma kvalitetnim tekstom i zvukom. Nosi naziv "Tražićeš mene ti", a govori o obostranoj prevari partnera i o njihovim razmišljanjima kako će jedno bez drugog. Moram da napomenem, pesma nije autobiografska."

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>