x
Svet
Prve fotografije Kristijana Ronalda sa sinom (Foto)
25. maj 2011. 11:13
Fudbaler Real Madrida, Kristijano Ronaldo uhavćen je od strane paparaca zajedno sa svojom verenicom, ruskom manekenkom Irinom Šajk i svojim jedanaestomesečnim sinčićem kojeg je dobio uz pomoć surogat majke oko čijeg identiteta javnost još uvek spekuliše.
Portugalac je do sada malog Kristijana uspevao vešto da sakrije od oka kamere, ali su fotografi portala mrpaparazzi.com uspeli u dva navrata da uhvate kada je to najmanje očekivao.

Izvor: Story


   
| More    
Kristijano Ronaldo iznenadio je sve svojim potezom, kada je jednog mališana odgurno od svog automobila koji je želeo da se slika sa svojim fudbalskim idolom.
5. septembar 2014. 12:08
Kristijano Ronaldno prihvatio je Ledeni izazov koji mu je uputio njegov bivši saigrač Daren Flečer i priključio se humanitarnoj akciji, koja za cilj ima prikupljanje sredstava za obolele od amiotrofične lateralne skleroze (ALS).
22. avgust 2014. 22:29
Četvorogodišnji sin Kristijana Ronalda, što je stariji sve više pati za majkom, pa je počeo da postavlja pitanja ko je njega zapravo rodio. Iako u javnosti nije poznato ko je majka dečaka, fudbalerova sestra objašnjava kako se bore s tim problemom.
21. jul 2014. 19:27
Majka Kristijana Ronalda nedavno je objavila svoju autobiografiju u kojoj je svojim priznanjem šokirala svet. Dolores Aveiro otkrila je u knjizi, kako svog sina, koji je trenutno najbolji fudbaler planete, nije želela da rodi.
18. jul 2014. 19:56
Nakon neuspeha na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2014, Kristijano Ronaldo doživeo je i porodičnu tragediju. Naime, najboljem fudbaleru na planeti preminula je baka, za koju je bio jako vezan.
9. jul 2014. 20:52
Fudbaler Kristijano Ronaldo ponovo je tokom Svetskog prvenstva u Brazilu iznenadio sve, kada je otkrio razlog zbog kog nema ni jednu tetovažu na telu. Iako ga mnogi smatraju iritantnim mladićem, ovaj portugalski reprezenatativac i te kako ima čime da se ponosi.
27. jun 2014. 00:35
Kristijano Ronaldo koji se na Svetskom prvenstvu u Brazilu pred meč sa Amerikom, pojavio sa novom frizurom, izazvala je brojne negativne komentare. Jedan od najboljih fudbalera sveta, otkrio je razlog izbrijanih crta na glavi i tim potezom oduševio sve.
23. jun 2014. 20:38
Nemačka manekenka Keti Fišer dobro se našalila na račun fizičkog izgleda Kristijana Ronalda, kada je objasnila zašto jedan od najboljih fudbalera sveta nikako ne može da ponese titulu seks simbola.
19. jun 2014. 23:18
Kristijano Ronaldo trebalo bi prema savetu lekara da napusti Svetsko prvensvo u fudbalu koje se ove godine održava u Brazilu, zbog povrede kolena koje mu pravi sve veće probleme.
18. jun 2014. 22:16
Fudbaler španskog Real Madrida, Kristijano Ronaldo, od nedavno je postao i modni kreator, pa će kolekcija donjeg veša koju je kreirao nositi njegov potpis.
7. oktobar 2013. 14:10

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus