Tom Kruz sa Izabelom i Konorom (Foto)

Ćerka slavnog holivudskog glumca ovih se dana prisećala svog detinjstva, pa je na jednoj od društvenih mreža objavila fotografiju na kojoj je sa tatom Tomom i bratom Konorom iz vremena dok su još bili bebe.

Tom Kruz sa Izabelom i Konorom (Foto)Crno-bela fotografija nastala je u  periodu kada je Tom Kruz bio nominovan za Oskara i kada njihove porodične fotografije nisu preplavljivale naslovne strane magazina i internet stranice.

"Volim svoju porodicu", napisala je ispod objavljene fotografije.

Ono što nedostaje na slici je majka ovih dveju devojčica, tadašnja Tomova supruga Nikol Kidmen, koja se nakon okončanja braka sa slavnim glumcem potpuno otuđila od dece.

Za razliku od bivše supruge, Tom Kruz je brižan otac i dosta vremena posvećuje svojoj deci. Kako navode mediji, ovog leta je izlazio sa Izabelom u Londonu po klubovima u kojima je Konor radio kao di-džej, dok je malenu Suri nakon razlaza sa Kejti Holms odveo na luksuzno putovanje i u obilazak čuvenog "Disney World"-a.Autor: B.B.
Foto: Instagram

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

PAKLENE ULICE 7 osvojile svetske i domaće blagajne! VIDEO

PAKLENE ULICE 7 osvojile svetske i domaće blagajne! VIDEO

Film PAKLENE ULICE 7 je u punoj brzini osvojio svetske blagajne, zaradivši masivnih 384 miliona dolara boks ofisa preko vikenda u 63 zemlje sveta, gde se pozicionirao na prvo mesto na listi aktuelnih filmova. Poslednji nastavak ove uzbudljive franšize u kome se po poslednji put pojavljuje tragično preminuli glumac Pol Voker, našao se i na 1. mestu u bioskopima u Srbiji. 

Tekstualna vest6. april 2015

Poslednji pozdrav Polu Vokeru se pojavio na internetu! VIDEO

Poslednji pozdrav Polu Vokeru se pojavio na internetu! VIDEO

Dugoočekivani film Paklene ulice 7 u kome pored Vin Dizela jednu od glavnih uloga tumači i tragično preminuli glumca Pol Voker, konačno je doživeo svoju premijeru i opravdao očekivanja mnogih obožavaoca, koji su s nestrpljenjem čekali ovaj trenutak.

Tekstualna vest6. april 2015

Ruski film BEZDUŠNI uskoro u bioskopima! VIDEO

Ruski film BEZDUŠNI uskoro u bioskopima! VIDEO

Film "Bezdušni 2" naći će se u bioskopima od 16. aprila. Ovo je nastavak istoimenog hit-filma snimljenog 2012. godine po bestseleru Sergeja Minajeva, koji je otvorio Međunarodni Filmski Festival u Moskvi te godine. A ovoga puta jednu od glavnih uloga igra naš poznati glumac Miloš Biković.

Tekstualna vest6. april 2015

Svet

Region