x
Svet
Tom Kruz sa Izabelom i Konorom (Foto)
14. septembar 2012. 20:11
Ćerka slavnog holivudskog glumca ovih se dana prisećala svog detinjstva, pa je na jednoj od društvenih mreža objavila fotografiju na kojoj je sa tatom Tomom i bratom Konorom iz vremena dok su još bili bebe.


Crno-bela fotografija nastala je u  periodu kada je Tom Kruz bio nominovan za Oskara i kada njihove porodične fotografije nisu preplavljivale naslovne strane magazina i internet stranice.

"Volim svoju porodicu", napisala je ispod objavljene fotografije.

Ono što nedostaje na slici je majka ovih dveju devojčica, tadašnja Tomova supruga Nikol Kidmen, koja se nakon okončanja braka sa slavnim glumcem potpuno otuđila od dece.

Za razliku od bivše supruge, Tom Kruz je brižan otac i dosta vremena posvećuje svojoj deci. Kako navode mediji, ovog leta je izlazio sa Izabelom u Londonu po klubovima u kojima je Konor radio kao di-džej, dok je malenu Suri nakon razlaza sa Kejti Holms odveo na luksuzno putovanje i u obilazak čuvenog "Disney World"-a.Autor: B.B.
Foto: Instagram

   
| More    
Nikol Kidman doživela je veliku porodičnu tragediju kada je njen otac Erik preminuo usled nezgodnog pada u kući svoje ćerke u Singapuru.
12. septembar 2014. 17:55
Nikol Kidman prvi put je javno progovorila o svom braku sa slavnim holivudksim glumcem Tom Kruzom. Iako ga mnoge žene smatraju veoma poželjnim muškarcem, njgeova bivša supruga otkriva da je veza sa njim pravi pakao.
31. avgust 2014. 22:37
Tom Kruz doputovao je prošle nedelje u Beč, gde trenutno snima novi filmski projekat "Nemoguća misija 5", a pojedini srećnici videli su jednu od uzbudljivih scena.
26. avgust 2014. 16:35
Viktorija Bekam još jedna je u nizu poznatih svetskih zvezda koja se priključila akciji za prikupljanje pomoći za borbu protiv amiotrofične lateralne skleroze. Supruga Dejvida Bekama odgovorila je na izazov Eve Longorije, nakon čega je prozvala Kejti Holms, Kruz Bekam i Toma Forda.
21. avgust 2014. 23:41
Glumica Nikol Kidman (46) bila je u centru pažnje na promociji u Šangaju i Melburnu, a najviše se polemisalo o njenom izraženom dekolteu i novom broju grudnjaka..
16. jun 2014. 16:07
Tom Kruz nedavno je oborio rekord, kada se u jednom danu pojavio na sve tri premijere novog filma "Na rubu vremena", koje su u organizovane u Londonu, Parizu i Njujorku, a specijalno u emisiji Džimija Felona otkrio je kako, kako je on zapravo inovator toga da glumci putuju na sve premijere filmova.
5. jun 2014. 20:44
Brak Nikol Kidman i Kejt Urbana sve više zapada u krizu, a prema pisanju stranih medija, sve je izvesnije da će doći i do razvoda. Kako bi iskoristila i poslednju šansu da spasi svoju zajednicu, glumica pokušava da zatrudni.
2. jun 2014. 11:59
Jutros je u Londonu održana prva od tri svetske premijere filma Na rubu vremena kojima će danas prisustvovati zvezde novog Warner Bros.-ovog SF blockbustera, Tom Kruz i Emili Blant, zajedno s režiserom Dagom Limanom.
29. maj 2014. 11:14
Kada je gostovala u emisiji kod Džimija Kamela, Emili Blant je otkrila da je svog kolegu Toma Kruza za proslavu Met Dejomonovog rođendana odvela u seks klub.
18. maj 2014. 14:15
Osmogodišnji brak Nikol Kidman i Kita Urbana nalazi se pred raspodom, a napetost u odnosu između supružnika nastala je zbog Dženifer Lopez. Glumica je postala ljuborna, jer se njen suprug tokom snimanja Američkog idola, previše zbližio sa pevačicom.
19. april 2014. 20:53

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus