x
Svet
Bred Pit i Anđelina Džoli u Francuskoj: Venčanje odloženo?
27. avgust 2012. 20:21
Bred Pit i Anđelina Džoli iz dana u dan iznenađuju medije svojim aktivnostima. Dok ceo svet čeka njihovo venčanje, njih to očigledno mnogo ne interesuje.


Naime, Bred se sa decom i budućom suprugom prošlog vikenda uputio iz Londona, gde snima svoj novi film, u Francusku. Par je viđen u razgledanju grada, šopingu po prodavnicama, a celodnevno druženje završili su večerom u restoranu.

U jednoj prodavnici igračaka potrošili su veću sumu novca, a prodavac je, prepoznavši poznati par, bio ugodno iznenađen: "Nisam imao pojma da će doći, nisam ih čak odmah ni prepoznao. Kad sam shvatio o kome je reč, tražio sam autogram."

Autor: B.B.
Izvor: Dnevnik.hr

   
| More    
Anđelina Džoli godinama vodi rat sa porodicom Breda Pita, a nakon skorašnjeg skandala ona je otkazala venčanje do daljnjeg. Glumica je jako ljuta na verenikovu porodicu i razočarana zbog situacije.
22. april 2014. 21:42
Holivudska glumica Anđelina Džoli je otkrila da voli najviše na svetu da posmatra svog izabranika Breda Pita kako se igra i čuva njihovo šestoro dece. Ona je takođe izjavila da joj se materinski instinkt rodio tek pošto je stupila u vezu sa Bredom.
15. april 2014. 22:42
Anđelina Džoli oštro je osudila komentare Kim Kardašijan, koja je putem društvene mreže Tviter pokušala da zaštiti Jermene u Siriji. Ovakva izjava užasno je razljutila glumicu, koja je poznatu starletu nazvala praznoglavom glupačom.
14. april 2014. 20:41
Bred Pit i Anđelina Džoli se smatraju uzvišenim ličnostima, barem što se slavnih parova tiče. Ali izvor blizak njima je otkrio da ovaj par nije toliko savršen kao što se isprva činilo.
13. april 2014. 14:44
Bred Pit i Anđelina Džoli su odlučili da malo pobegnu od svakodnevnice i predah pronađu u romantičnom vikendu, jer ma kolliko roditeljstvo može da bude lepo ponekad je potrebno uzeti mali odmor samo za dvoje.
7. april 2014. 15:21
Bred Pit i Anđelina Džoli iako svoje planove oko venčanja drže u tajnosti, odlučili su da pre svadbe urade još jednu stvar. Slavni holivudski par rešio je da uradi identične tetovaže kojim će obeležiti najbitniji dan u njihovom životu.
1. april 2014. 16:50
Nisu svi poznati oduvek bili poznati. Neki od njih su morali prilično da se potrude da bi stigli tu gde jesu. Ako ste se ikad zapitali kako su izgledale prve audicije svetskih glumaca ovo je pravi trenutak da saznate.
26. mart 2014. 13:53
Američka glumica Anđelina Džoli očajnički pokušava da obnovi saradnju sa glumcem Džaredom Letom, i to svom suprugu Bredu Pitu iza leđa, koji je, pošto je saznao vest, postao prilično očajan i ljubomoran.
25. mart 2014. 14:40
Dženifer Aniston piše knjigu u kojoj će navodno otkriti do sada nepoznate okolnosti nastanka veze između Bred Pita i Anđeline Džoli.
18. mart 2014. 13:33
Jedna od najpopularnijih svetskih glumica Anđelina Džoli navodno se protivi ženidbi Džonija Depa, koji je odlučuo da pred oltar odvede Amber Herd sa kojom je već dugo u vezi i krajnje je vreme da se ona kruniše brakom.
14. mart 2014. 11:58

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus