x
Svet
Bred Pit i Anđelina Džoli u Francuskoj: Venčanje odloženo?
27. avgust 2012. 20:21
Bred Pit i Anđelina Džoli iz dana u dan iznenađuju medije svojim aktivnostima. Dok ceo svet čeka njihovo venčanje, njih to očigledno mnogo ne interesuje.


Naime, Bred se sa decom i budućom suprugom prošlog vikenda uputio iz Londona, gde snima svoj novi film, u Francusku. Par je viđen u razgledanju grada, šopingu po prodavnicama, a celodnevno druženje završili su večerom u restoranu.

U jednoj prodavnici igračaka potrošili su veću sumu novca, a prodavac je, prepoznavši poznati par, bio ugodno iznenađen: "Nisam imao pojma da će doći, nisam ih čak odmah ni prepoznao. Kad sam shvatio o kome je reč, tražio sam autogram."

Autor: B.B.
Izvor: Dnevnik.hr

   
| More    
Reditelj Boža Nikolić, koji je otkrio Breda Pita angažujući ga u svom filmu iz 1987. godine "Tamna strana sunca", kaže da je slavni glumac planirao da kupu kuću u Crnoj Gori, ali je od toga odustao zbog nastrljivih paparaca.
23. jul 2014. 11:48
Holivudska zvezda Anđelina Džoli režiraće dramu "By the sea" u kojoj i sama glumi, i to zajedno sa svojim suprugo, takođe holivduskim glumcem Bredom Pitom.
20. jul 2014. 15:02
Prošle nedelje preminuo je čuveni Luis Zamperini, čovek o kome je Anđelina Džoli odlučila da snimi film. Takođe, čovek koji je preživeo zarobljenički logor u Drugom svetskom ratu, ali i život bez hrane i vode tokom 28 dana.
14. jul 2014. 16:43
Anđelina Džoli odlučila je da tuži britanski Dejli mejl, zbog objavljenog snimka na kome pod dejstvom droge razgovara telefonom sa ocem. Sporni video nastao je 1998 godine, dok je holivudska glumica još uvek bila zavisna od narkotika.
12. jul 2014. 15:53
Nakon šokantnih fotografija Anđeline Džoli koje su obišle svet, sada se pojavio i video u kome nadrogirana glumica priča telefonom sa svojim ocem. Snimak je nastao 1998. godine, dok je holivudska zvezda još uvek bila zavisna od droge.
9. jul 2014. 20:35
Anđelina Džoli važi za jednu od najhumanijih žena u svetu, ali njena prošlost nije ni malo lepa. Poznata glumica, godinama se borila sa drogom, a nedavno su se pojavile i fotografije koje bi mogle potpuno da unište i ponize njenog supruga, Breda Pita.
3. jul 2014. 20:57
Novi film Breda Pita "Bes" (Fury) dolazi eskluzivno iz distributerske kuće Blitz Film i Video, a u našim će se bioskopima prikazivati već od jeseni.
1. jul 2014. 13:45
Anđelina Džoli je uznemirila neke Kineze tokom promocije svog novog filma "Grdana - zla vila" pošto je rekla da joj je najomiljeniji kineski reditelj Ang Li koji je inače rođen na Tajvanu.
12. jun 2014. 19:47
Bred Pit godinama je važio za najpoželjnijeg muškarca, a prema novim istraživanjima Džastin Timberlejk uspeo je da holivudskog glumca svrgne sa trona. U anketi koju je sproveo jedan američki časopis, pevač je odneo ubedljivu pobedu.
8. jun 2014. 14:39
Jedne od najvećih holivudskih zvezda Anđelina Džoli i Leonardo DiKaprio će doći u Dubrovnik na najglamurozniju svadbenu ceremoniju, za koje su poslednje pripreme uveliko u toku.
4. jun 2014. 23:54

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus