Opasna Lejdi Gaga zavodi pištoljem

Pevačica Lejdi Gaga će debitovati kao fatalna zavodnica u filmu Roberta Rodrigeza,  “Desperada”. Na službenim plakatima za film pozirala je ogrnuta mrtvim vukom.

Opasna Lejdi Gaga zavodi pištoljem"Rasturila je sve na setu. Kakav talenat" -  napisao je na Tviteru reditelj Robert Rodrigez koji nije zažalio što je Lejdi Gagi dao ulogu u filmu “Machete Kills”.

U nastavku akcijskog hita iz 2010., u kome su glavne ženske uloge imale Lindzi Lohan i Džesika Alba, pevačica glumi fatalnu zavodnicu La Chameleón. Lejdi Gaga na službenim plakatima za film pozirala je ogrnuta mrtvim belim vukom, sa frizurom kakvu je nosila Merilin Monro, dijamantima oko vrata i zadimljenim pištoljem u ruci.

Iako nema službene potvrde, šuška se kako će predsednika SAD-a glumiti problematični Čarli Šin . Svetska premijera filma očekuje se sedeće godine.

Autor: J.B.
Foto: Internet

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Robi Vilijams na Ušću 17. juna!

Robi Vilijams na Ušću 17. juna!

Stigla je zvanična potvrda, gotovo je sa pretpostavkama. Robi Vilijams zaista dolazi u Srbiju i nastupaće 17. juna u Beogradu na Ušću! Ovu informaciju potvrdili su iz ,,Exit'' tima.

Vest sa galerijom2. april 2015

Svet

Region