Nestašne grudi Martine Vrbos (Foto 18+)

Bivša učesnica rijalitija "Survivor" Martina Vrbos trenutno letuje u Igalu u Crnoj Gori.Naime, poznata hrvatska pevačica snimljena je u svetloplavom kupaćem kostimu bez naramenica dok se od sunca zaštitila crnim šeširićem.

Nestašne grudi Martine Vrbos (Foto 18+)U jednom trenutku Martini je iz kupaćeg pobegla bradavica. Neopterećeno je namestila gornji deo kupaćeg i nastavila da uživa u morskim čarima.Tokom učešća u rijalitiju, Martina je odbacila gornji deo kupaćeg i uživala u toplesu ne mareći za muške članove plemena. Nakon izlaska iz mora rukama je pridržavala gole grudi. To nije bio prvi put da pevačica pokazuje gole grudi na Kostariki. Prvi put to je napravila nedugo nakon što su starlete Ava Karabatić i Stanija Dobrojević pokazale grudi.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

TOP 10: Ovo su najslušanije domaće pesame na Jutjubu! VIDEO

TOP 10: Ovo su najslušanije domaće pesame na Jutjubu! VIDEO

Od početka godine na domaćoj muzučkoj sceni pojavilo se dosta hitova koje su napravile bum na našoj estradi. Neke od njih preko noći su pronašle put do srca publike, te se svrstavaju u najslušanije Jutjub numere u protekligh šest meseci, odnosno pesme sa najviše pregleda.

Vest sa galerijom6. jul 2015

Region

Svet