x
Region
Zvezde Granda: Atraktivan nastup Nikoline Kovač i Milice Pavlović (Video)
13. jun 2012. 12:02
Finalistkinja takmičenja za Zvezde Granda Nikolina Kovač i Milica Pavlović svojim učešćem u ovom šou privukle su veliku pažnju medija svojim glasom atraktivnim izgledom i slobodnim ponašanjem na sceni.


Iako ih mnogi smatraju velikim rivalkama njih dve su demantovale taklve spekulacije i zajedno zapevale na Grandovoj sceni. Uživajte u nastupu dve najatraktvnije takmičarke.Autor: J.B.
Foto: svetplus.com

   
| More    
Gostujući u emisiji kod Sanje Marinković na televiziji Pink, Milica Pavlović otkrila je intresantne detalje iz svog života, ali i jedan od najtežih trenutaka kada je tokom jednog gostovanja rasplakala gledateljka.
29. septembar 2014. 23:12
Zvezde Granda i Pinkove zvezde koje se subotom emitiju u istom terminu, konstantno vode borbu oko rejtinga. Iako su prethodne subote imali veću gledanost, Saša Popović je ovog puta javno priznao poraz.
29. septembar 2014. 17:24
Milica Pavlović gostovala je u emisiji kod voditeljke Sanje Marinković i tom prilikom otkrila mnoge intresantne detalje iz svog života, kao i da uživa u statusu singl devojke.
28. septembar 2014. 21:02
U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda borila se prva grupa devojaka, a samo njih pet uspelo je da izbori plasman u narodno kolo, to su: Jovana Starovlah, Belma Karšić, Jelena Gajić, Jasmina Mujkanović i Marina Stankić
27. septembar 2014. 23:49
Večerašnji šou Zvezde Granda, doneo je mnogo uzbuđenja ali i ozbiljnih neslaganja među članovima žirija. Snežana Đurišić, prvi put ozbiljno je zapretila saši Popoviću, jer se nije složila sa njegovim komentarom koji je dao za takmičarku Dušicu
27. septembar 2014. 23:32
Aca Lukas u takmičenju Zvezde Granda, poznat je po iskrenim komentarima, te je i ovog puta mladoj kandidatkinji Merimi Škorić rekao da ga je uplašila svojom interpretacijom.
27. septembar 2014. 22:49
Druga emisija šoua Zvezde Granda izazvala je burne reakcije i neslaganja kod šestočlanog žirija, a Zorica Brunclik koja od samog početka emisije ima veliku distancu prema ostalim kolegama, ozbiljno se naljutila i na Sašu Popovića.
27. septembar 2014. 22:25
Prva ozbiljna kandidatkinja u drugoj emisiji takmičenja Zvezde Granda koja je svojom interpretacijom oduševila strogi šestočlani žiri je devetnaestogodišnja, Belma Krašić iz Sarajeva.
27. septembar 2014. 21:42
Milica Pavlović u proteklih nekoliko nedelja dovođena je u vezu sa pobednikom poslednje sezone "Zvezde Granda" Mirzom Selimovićem. Iako pevačica tvrdi da te priče nemaju veze sa istinom, njen kolega se hvali kako je ona odlična u krevetu.
25. septembar 2014. 18:59
Zvezde Granda i Pinkove zvezde emitovane su protekle subote u istom terinu. I dok se čelni ljudi ružičaste televizije i TV Prva prepucavaju ko je bio gledaniji, Saša Popović otkriva kako bi vole da Ceca Ražnatović bude deo njegovog tima.
25. septembar 2014. 17:48

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus