x
Region
Suzana Mančić u bolnici piše autobiografiju
18. februar 2012. 12:00
Voditeljka Suzana Mančić, koja je nedavno operisala kuk, otkriva da će tokom oporavka na Ortopedskoj klinici na Banjici početi da piše autobiografiju!


"Mislim da imam mnogo toga da ispričam, zato je bolje da odmah počnem da pišem. To neće biti klasična autobiografija, već prikaz jednog vremena i ljudi koje sam sretala", kaže voditeljka koja posle operacije kuka ponovo uči da hoda.

"Nije mi lako jer moram da ispravljam greške ranijeg načina hodanja. Trenutno koračam pomoću štapa, ali sve je lakše kada se u ogledalu vidim kako stojim. Smešna je priča da sam ugradila otrovan kuk, prezadovoljna sam kako je sve proteklo. Možda naše bolnice ne izgledaju kao one na Zapadu, ali su naši doktori vrhunski", kaže Suzana.


Autor: S.P.

   
| More    
Suzana Mančić doživela je peh na otvaranju jedne radnje u beogradskom tržnom centru, kada se saplela i pala. Tom prilikom povredila je kolena, a sama voditeljka dodaje da je sa velikom poteškoćom došla zbog nedavne operacije kuka koju je imala.
7. april 2014. 19:50
Voditeljka Suzana Mančić je do sada izdala dve autobiografije, a planira da izda i treću knjigu. Za sebe kaže da će verovatno uvek biti večita verenica, i da joj papiri za brak ništa ne znače, a treća knjiga će se umesto autobiografskim baviti drugim temama.
3. april 2014. 09:26
Nekadašnja loto devojka Suzana Mančić govorila je u emisiji na televiziji "Pink" o udvaračima sa kojima je imala iskustva i o tome da zašto muškarci nekada imaju čudne komentare, pa otkrila da joj je jedan rekao da ima celulit na zadnjici.
22. februar 2014. 20:17
Popularna voditeljka Suzana Mančić ponovo je obukla venčanicu, ovog puta za potrebe “Wedding Weekend" koji se protekle nedelje održao u hotelu Hajat na Novom Beogradu.
18. februar 2014. 16:47
Suzana Mančić i ove godine pripremila je bogatu božićnu trpezu, a razne božićne đakonije pripremila je sa ćerkom Natalijom i sestričinom Nevenom.
6. januar 2014. 18:42
Suzana Mančić bila je gost u emisiji "Magazin In" na televiziji "Pink", a ovom prilikom komentarisala je i koliko joj novca mesečno treba kako bi preživela.
14. decembar 2013. 22:02
Pevačica Vesna Zmijanac i Suzana Mančić očigledno dele isti ukus, pa su se pojavile obučene u istim haljinama, doduše na različitim događajima.
12. decembar 2013. 11:53
Najpoznatija loto devojka na ovim prostorima, Suzana Mančić, gostovala je na HRT-u gde je izvlačila "sedmicu". Međutim, srećnog dobitnika nije bilo, a Suzana je tamošnjoj publici ispričala kako je počastvovana što je bila gošća na njihovoj televiziji.
29. oktobar 2013. 15:16
Najčuvenija loto devojka Suzana Mančić doneće večeras sreću nekome u Hrvatskoj, u popularnoj igri lutrije. Ona će samo večeras, u čast 40 godina postojanja ove lutrije u Hrvatskoj, kao specijalni gost pokušati da izvuče "sedmicu".
23. oktobar 2013. 14:09
Dok se priprema za promociju svoje druge knjige, Suzana Mančić je progovorila o svojim seksualnim iskustvima, ali i otkrila koja je njena neostvarena fantazija. Tako bi nekadašnja loto devojka volela da ima seks na vrhu Ajfelove kule, dok svima preporučuje "one stvari" na hrastovom stepeništu.
17. oktobar 2013. 12:27

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus