Najnovije vesti

Suzana Mančić u bolnici piše autobiografiju

Voditeljka Suzana Mančić, koja je nedavno operisala kuk, otkriva da će tokom oporavka na Ortopedskoj klinici na Banjici početi da piše autobiografiju!

Suzana Mančić u bolnici piše autobiografiju"Mislim da imam mnogo toga da ispričam, zato je bolje da odmah počnem da pišem. To neće biti klasična autobiografija, već prikaz jednog vremena i ljudi koje sam sretala", kaže voditeljka koja posle operacije kuka ponovo uči da hoda.

"Nije mi lako jer moram da ispravljam greške ranijeg načina hodanja. Trenutno koračam pomoću štapa, ali sve je lakše kada se u ogledalu vidim kako stojim. Smešna je priča da sam ugradila otrovan kuk, prezadovoljna sam kako je sve proteklo. Možda naše bolnice ne izgledaju kao one na Zapadu, ali su naši doktori vrhunski", kaže Suzana.


Autor: S.P.

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti

Komentari

Tvoje lice zvuči poznato: Tanja Savić peva za "dvojicu"! (Foto)

Tvoje lice zvuči poznato: Tanja Savić peva za

Kada Tanja Savić izađe na scenu najgledanijeg šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” glasom uvek osvoji publiku. Popularna zvezda Granda nikoga nije dovela u zabludu da nešto ne može da otpeva. Sve dok nije dobila zadatak da peva baš  pesmu "Zabluda”.

Tekstualna vest20. novembar 2014

Region

Svet