Suzana Mančić u bolnici piše autobiografiju

Voditeljka Suzana Mančić, koja je nedavno operisala kuk, otkriva da će tokom oporavka na Ortopedskoj klinici na Banjici početi da piše autobiografiju!

Suzana Mančić u bolnici piše autobiografiju"Mislim da imam mnogo toga da ispričam, zato je bolje da odmah počnem da pišem. To neće biti klasična autobiografija, već prikaz jednog vremena i ljudi koje sam sretala", kaže voditeljka koja posle operacije kuka ponovo uči da hoda.

"Nije mi lako jer moram da ispravljam greške ranijeg načina hodanja. Trenutno koračam pomoću štapa, ali sve je lakše kada se u ogledalu vidim kako stojim. Smešna je priča da sam ugradila otrovan kuk, prezadovoljna sam kako je sve proteklo. Možda naše bolnice ne izgledaju kao one na Zapadu, ali su naši doktori vrhunski", kaže Suzana.


Autor: S.P.

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

PINKOVE ZVEZDE: Miroslav Ilić doveo Cecu do suza! VIDEO

PINKOVE ZVEZDE: Miroslav Ilić doveo Cecu do suza! VIDEO

Trideset i peta emisija šoua trećeg kruga takmičenja PINKOVE ZVEZDE, doneće mnoga iznenađenja, a pored brojnih neslaganje među članovima žirija Miroslav Ilić uspeće Cecu Ražnatović da dovede do suza, ali od smeha.

Tekstualna vest17. april 2015

Parovi: Tijana Ajfon i pijani Gasttoz imali seks pred ukućanima? VIDEO 18+

Parovi: Tijana Ajfon i pijani Gasttoz imali seks pred ukućanima? VIDEO 18+

Tijana Ajfon i Gasttozz u rijalitiju Parovi više ne kriju svoje simpatije jedno prema drugom, te im je sinoć u emsiji "Goli život" koja se emituje uživo iz kuće, pušten snimak na kome se vidi kako se goli tuširaju pred svim ukućanima, a postavlja se pitanje i da li je bilo seksa među njima.

Tekstualna vest17. april 2015

Region

Svet