Najnovije vesti

Suzana Mančić u bolnici piše autobiografiju

Voditeljka Suzana Mančić, koja je nedavno operisala kuk, otkriva da će tokom oporavka na Ortopedskoj klinici na Banjici početi da piše autobiografiju!

Suzana Mančić u bolnici piše autobiografiju"Mislim da imam mnogo toga da ispričam, zato je bolje da odmah počnem da pišem. To neće biti klasična autobiografija, već prikaz jednog vremena i ljudi koje sam sretala", kaže voditeljka koja posle operacije kuka ponovo uči da hoda.

"Nije mi lako jer moram da ispravljam greške ranijeg načina hodanja. Trenutno koračam pomoću štapa, ali sve je lakše kada se u ogledalu vidim kako stojim. Smešna je priča da sam ugradila otrovan kuk, prezadovoljna sam kako je sve proteklo. Možda naše bolnice ne izgledaju kao one na Zapadu, ali su naši doktori vrhunski", kaže Suzana.


Autor: S.P.

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Hanka Paldum imala saobraćajnu nesreću

Hanka Paldum imala saobraćajnu nesreću

Pevačica Hanka Paldum doživela je prekjuče težu saobraćajnu nesreću na auto-putu prema Zagrebu, u kojoj je, srećom, prošla bez ikakvih telesnih ozleda. 

Tekstualna vest19. februar 2015

Katarina Grujić otkrila: Lepa Brena mi je pomogla da se izlečim!

Katarina Grujić otkrila: Lepa Brena mi je pomogla da se izlečim!

Katarina Grujić nedavno se oporavila od operacije glasnih žica koju je imala pred kraj prošle godine, a iako je bila dovedena u pitanje njena muzička karijera, pevačica je u emisiji Grand njuz otkrila, da joj je Lepa Brena najviše pomogla da se izleči.

Tekstualna vest19. februar 2015

Region

Svet