Jeleni Karleuši Nemci nude 200.000 evra za gole slike

Pevačica Jelena Karleša dobila je od Nemaca ponudu od 200.000 evra, da se obnažena slika za kalendar.

Jeleni Karleuši Nemci nude 200.000 evra za gole slike"Jelena je od vlasnika jednog nemačkog časopisa dobila ponudu da se slika za kalendar, koji bi se pred kraj godine pronašao širom Evrope. Ona je ostala upamćena kao vrlo atraktivna žena fudbalera Duška Tošića koju su novinari obožavali, pa bi uz brojne ex-Yu doseljenike, kalendar sa njenim fotografijama bio pravi pogodak" - kaže izvor.

Pevačica je potvrdila da je u pregovorima, ali nije želela da otkrije sve detalje: "Istina je da su me kontaktirali i da smo razgovarali, ali kakav bih ja bila profresionalac kada bih otkrila kako su završeni naši pregovori. U svakom ugovoru postoji klauzula o tajnosti, pa bih se toga i sada držala" - izjavila je Jelena Karleuša.

Pevačica je tražila da uradii set probnih fotografija. Kako je objasnila, te slike bi bile presudne za njenu konačnu odluku jer joj je jako važno da je i fotograf vidi na način na koji ona želi da sebe predtavi, a to sigurno nije samo zgodno telo.

"U ugovoru je tražila da se osim promo fotografija, ona konsultuje za izbor lokacije na kojoj bi se slikanje uradilo. Tek posle generalne probe karleuša bi se odlučila na finalno slikanje uz uslov da odobri te fotografije. Ugovor podrazumeva da izdavač snosi sve troškove, plus honorar, sve i da JK odluči da ne pusti slike. U slučaju da joj se finalni rezultat ne dopadne, ona bi ostala bez honorara, ali bi ostatak ekipe bio plaćen" - zaključuje izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Željko Bebek u Sava Centru proslavlja 40 godina karijere! FOTO

Željko Bebek u Sava Centru proslavlja 40 godina karijere! FOTO

Željko Bebek, jedan od najznačajnijih pop-rok pevača u zadnje četiri decenije svoj jubilej proslaviće na specijalnoj, samo za ovu priliku osmišljenoj koncertnoj turneji "Željko Bebek & simfonijski i tamburaški orkestar" koja obuhvata i koncert u Beogradu, 4.11.  u Sava Centru.

Vest sa galerijom6. oktobar 2015

Region

Svet