x

Sve na portalu o:

Seka Aleksić

Trokadero ponovo goreo: Seka Aleksić napravila lom u Budvi! (Foto)
Seka Aleksić nastupila je sinoć u krcatom klubu "Trokadero" u kome je još jednom zabeležila rekordnu posećenost ovog prestižnog kluba na crnogorskom primorju.
31. avgust 2014. 11:40
Nova iskrena priča Seke Aleksić: Nedelja velikih ljudi
Seka Aleksić objavila je novi blog na temu aktuelnih dešavanja oko nas i veličine čoveka. Osvrnula se na svoju karijeru i značajne stvari koje su postignute savešću ljudi, ali i na stalno prisutne zle jezike.
30. avgust 2014. 14:17
Seka Aleksić novom promenom oduševila fanove - postala plavuša! (Foto)
Seka Aleksić voli da eksperimentiše sa izgledom, a njeni fanovi sa oduševljenjem prihvate svaku njenu transformaciju. Ovog puta, iznenadila ih je novim fotografijama, na kojima je Seka plavuša.
29. avgust 2014. 21:43
Spektakularan koncert Seke Aleksić u Tetovu! (Foto)
Seka Aleksić priredila je sinoć Tetovu dvosatni spektakl na otvorenom, u kojem je uživalo nekoliko hiljada poklonika njene muzike.
28. avgust 2014. 12:06
Seka Aleksić večeras u Tetovu, nezapamćeno interesovanje za koncert!
Seka Aleksić održaće večeras, 27. avgusta veliki solistički koncert u Tetovu na otvorenom prostoru. Zbog izuzetno velikog interesovanja, ulaznice za koncert su skoro rasprodate.
27. avgust 2014. 10:20
Seka Aleksić pokazala zanosno telo u oskudnom bikiniju (Foto)
Seka Aleksić iskoristila je boravak u Makarskoj, gde je u subotu nastupila, i za sunčanje na obali Jadranskog mora pa je u minijaturnom crnom bikiniju pozirala na terasi hotelske sobe dok se iza nje prostirao fantastičan pogled.
25. avgust 2014. 11:30
Lom u Makarskoj: Seka Aleksić nastavlja da obara rekorde posećenosti! (Foto)
Seka Aleksić nastupila je sinoć u Makarskoj, gde je publici priredila spektakularan nastup i veče za pamćenja, a redovi koji su se stvarali pred sam koncert samo su još jedan dokaz, da kraljica estrade gde god da nastupi obara rekorde posećenosti.
24. avgust 2014. 18:42
Ledeni izazov: Seka Aleksić se priključila akciji, Veljko je polio vodom! (Video)
Seka Aleksić prihvatila je ledeni izazov Borisa Trivana i priključila se humanitarnoj akciji, a dalje je izazvala odnosno nominovala Sašu Vidića, Daru Bubamaru i Boru Drljaču.
23. avgust 2014. 16:19
Ledeni izazov: Boris Trivan se polio vodom i izazvao Seku Aleksić! (Video)
Boris Trivan se rado odazvao akciji  Ledeni izazov na poziv Bojana Karića, a nakon što se polio vodom izazvao je Sonju Lazetić, Seku Aleksić i Tijanu Dapčević.
22. avgust 2014. 19:37
Seka Aleksić predahnula u manastiru Vitovnica: Život je još lepši uz divne ljude... (Foto)
Seka Aleksić je kvalitetno iskoristila predah između nastupa posetivši manastir Vitovnica, gde je iskreno uživala u razgovoru sa dragim joj prijateljima.
22. avgust 2014. 17:46
Seka Aleksić u novom blogu poručuje: Pokazivanje emocija nije slabost, već put u lepši život! (Foto)
Seka Aleksić oduvek veliča ljubav i emocije, a o tome posebno govori u svojim blogovima koje objavljuje svake nedelje. I ovog puta ljubav je bila glavna tema, a pevačica vam poručuje, da pokazivanje emocija nije slabost, već put u bolji život.
21. avgust 2014. 21:34
Novi lom Seke Aleksić u Budvi! Nezapamćena poseta i besprekorna figura! (Foto)
Seka Aleksić je u ponedeljak, 18. avgusta održala spektakularan nastup u Budvi kojim je zabeležila još jedan veliki rekord u svojoj karijeri. Budvanski Trocadero je sinoć bio pravo žarište dobrog provoda!
19. avgust 2014. 16:20
HOT! Seka Aleksić se pohvalila seksi telom u bikiniju! (Foto)
Nakon uspešnog nastupa sinoć u Zenici, Seka Aleksić nedelju provodi u porodičnoj idili, relaksirajući se ovog sunčanog dana u svom domu pored bazena.
17. avgust 2014. 16:33
Seks bomba u Zenici: Seka Aleksić oborila još jedan rekord i oduševila publiku! (Foto)
Seka Aleksić nastupila je sinoć u klubu "Ekor" u Zenici, a redovi koji su se stvarali nekoliko sati pred početak koncerta još jedan su dokaz da kraljica estrade pravi najbolju atmosferu i obećava najbolji provod u regionu, a i šire.
17. avgust 2014. 12:09
Fanovi poručili Seki Aleksić: Nisi više najlepša, sad si i najzgodnija! (Foto)
Svojim likom i pesmom je Seka Aleksić odavno osvojila publiku, ali ni posle dvanaest godina karijere njena popularnost ne jenjava, a više od 720.000 fanova na Fejsbuku i preko 100.000 na Tviteru, slaže se u jednom: nije više najlepša na sceni, već je sada i najzgodnija!
16. avgust 2014. 23:22
Seksi i provokativna: Seka Aleksić pokazala kako se opušta (Foto)
Seka Aleksić nakon mnogobrojnih nastupa najviše voli da se opusti u svom domu, pa je to učinila i ovoga puta te armiju svojih fanova obradovala izazovnom fotografijom iz kupatila, koju je postavila na društvenu mrežu Tviter.
13. avgust 2014. 18:57
Seka Aleksić blog posvetila Tijani Jurić: Anđele, počivaj u miru!
U svom poslednjem blogu Seka Aleksić pisala je o ljudskoj psihi, indirektno govoreći o tragediji koja je poslednjih dana uzburkala javnost širom regiona, a u pitanju je potraga za Tijanom Jurić koja se neslavno završila pronalaskom njenog ubice.
8. avgust 2014. 21:49
Seka Aleksić nastavlja da osvaja, oborila još jedan rekord posećenosti! (Foto)
Pevačica Seka Aleksić svakog leta nastupa širom regiona i svaki njen nastup ostavlja specifičan i jedinstven utisak, ali svi oni imaju nešto zajedničko, a to su rekordne posećenosti i neverovatno dobar provod u fantastičnoj atmosferi koju samo Seka može da napravi.
5. avgust 2014. 20:17
Seka Aleksić priredila Šapčanima originalno iznenađenje! (Foto)
Seka Aleksić nastupila je sinoć u dupke punom klubu u Šapcu,a svim ljubiteljima njenog imena i dela koji su te večeri uživali u njenim hitovima priredila je jedno malo, prvenstveno vrlo originalno iznenađenje!
5. avgust 2014. 15:18
Seka Aleksić nastupila u Požarevcu, još jedno savršeno veče sa popularnom kraljicom! (Foto)
Seka Aleksić nastupila je u klubu "Madona" u Požarevcu i još jednom pokazala zašto je mnogi smatraju pevačicom koja pravi najbolju atmosferu i obećava najbolji provod u regionu, a i šire.
3. avgust 2014. 16:26
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus