x

Sve na portalu o:

Darko Lazić

Darko Lazić i Ana Sević traže pomoć oko bebe: Zar je toliko teško naći dadilju?!
Mladi Grandovac Darko Lazić, koji je nedavno dobio sina sa koleginicom i suprugom Anom Sević, uživa u novoj ulozi, ali sa druge strane muči muku jer ne može naći dadilju po svojoj meri.
29. jul 2014. 14:27
Darko Lazić i Ana Sević već planiraju drugu bebu?!
Darko Lazić i Ana Sević pre nepunih mesec dana postali su ponosni roditelji male Lorene, a poznati pevač otkriva kako on i njegova supruga već imaju u planu da rade na drugoj bebi.
27. jul 2014. 11:58
Darko Lazić uživa u ulozi oca: Fotografijom raznežio fanove (Foto)
Darko Lazić i Ana Sević pre sedam dana postali su roditelji male Lorene, a da pevač uživa u ulozi tate govore i fotografija kojima svakodnevno obaveštava svoje fanove. Novom slikom koju je postavio potpuno je raznežio svoje obožavaoce.
16. jul 2014. 17:06
Darko Lazić i Ana Sević uživaju u dečjoj sobi uz svoju ćerkicu (Foto+Video)
Darko Lazić i Ana Sević nikada nisu bili srećniji, a nakon što je voditeljka i pevačica na svet donela malu Lorenu, ovaj par ne prestaje da svoje oduševljenje zbog prinove deli sa prijateljima na društvenim mrežama.
15. jul 2014. 12:15
Darko Lazić izveo suprugu Anu i ćerkicu Lorenu iz porodilišta: Ja sam najsrećniji čovek na svetu! (Foto)
Darko Lazić sa širokim osmehom na licu, izveo je danas iz jednog privatnog porodilišta svoju suprugu Anu Sević i ćerkicu Lorenu, koja je u četvrtak došla na svet.
14. jul 2014. 18:08
Darko Lazić ponosan i presrećan tata: Lorena je prelepa!
Darko Lazić i Ana Sević u četvrtak ujutru postli su roditelji, a dolazak male Lorene na svet ponosni tata, proslavio je istog dana, i to pod velikim šatorom u Brestaču, sa nešto više od 100 zvanica.
12. jul 2014. 11:59
Ovako je Darko Lazić proslavio rođenje svoje ćerkice Lorene (Foto)
Darko Lazić i Ana Sević postali su roditelji preslatke devojčice Lorene, a ponosni tata vesti je odmah podelio na društvenim mrežama, a nakon toga počelo je da se proslavlja pa je Lazić odmah okupio društvo i muziku.
11. jul 2014. 10:31
Porodila se Ana Sević, Darko Lazić postao ponosni tata male princeze!
Pevačica Ana Sević porodila se jutros i na svet donela devojčicu Lorenu, a ponosni tata Darko Lazić odmah se pohvalio svojim prijateljima i fanovima na Fejsbuku gde je sa njima podelio ove radosne vesti.
10. jul 2014. 12:16
Darko Lazić ne mari za višak kilograma i ponosno pokazuje svoj stomak
Grandov pevač Darko Lazić, koji će uskoro postati tata, pokazao je da ne mari za višak kilograma i da apsolutno nema komplekse zbog svoje težine, pogotovo zbog stomačića koji, izgleda, ponosno nosi.
30. jun 2014. 11:48
Tanja Savić i Darko Lazić snimaju duet?
Tanja Savić i Darko Lazić trebalo bi uskoro da ukrste glasove i snime duetsku pesmu, koju će promovisati na letnjim nastupima. Ideja o zajedničkoj pesmi nastala je spontano, jer se njih dvoje privatno druže.
29. jun 2014. 19:56
Darko Lazić samo deset dana nakon svadbe skinuo burmu?!
Darko Lazić i Ana Sević venčali su se nedavno pred najužim krugom rodbine i prijatelja, nakon romantične veridbe u Parizu, a Darko je, kako se čini, već deset dana nakon svadbe rešio da skine venčani prsten.
24. jun 2014. 12:26
Ana Sević i Darko Lazić otkrili detalje venčanja (Foto)
Ana Sević i Darko Lazić venčali su se 12. juna u prisustvu najbliže rodbine i prijatelja. Svadbeno veselje, mladi par je isplanirao brzo, jer nisu želeli da njihova ćerka bude rođena u vanbračnoj zajednici.
24. jun 2014. 01:40
Darko Lazić i Ana Sević kupuju novi, komforniji stan zbog bebe (Foto)
Grandove zvezde i bračni par Darko Lazić i Ana Sević, koji će vrlo brzo postati roditelji po prvi put i nestrpljivo očekuju prinovu, sa proširenjem porodice planiraju i novi stambeni prostor.
23. jun 2014. 11:36
Darko Lazić u provodu bez Ane Sević - do jutra se provodio u društvu poznate voditeljke! (Foto)
Darko Lazić nakon nastupa na glavnoj bini JUNFESTA, otišao je u susedni šator gde je nastupao Filip Mitrović i u društvu voditeljke Tamare Stojimirov odlično se provodio do jutra.
20. jun 2014. 23:02
Darko Lazić i Ana Sević se venčali u prisustvu najbliže rodbine i prijatelja! (Foto)
Darko Lazić i Ana Sević venčali su se danas bez ikakve najave u jednom beogradskom restoranu i iako su želeli da svoju ceremoniju sakriju od javnosti, prijatelji su ih odali fotografijama koje su postavili na Fejsbuk.
12. jun 2014. 22:48
Darko Lazić i Ana Sević se verili u Parizu! (Foto)
Ana Sević gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića ekskluzivno je otkrila da su se ona i njen dečko Darko Lazić verili tokom romantičnog vikenda provedenog u Parizu.
10. jun 2014. 23:03
Darko Lazić i Ana Sević otputovali na romantičan vikend u Pariz (Foto)
Iako joj je do porođaja ostalo nepunih mesec dana, Ana Sević i Darko Lazić su se poput pravih golupčića uputili na romantičan vikend u grad svetlosti - Pariz.
6. jun 2014. 10:46
Ana Sević i Darko Lazić broje sitno do porođaja: Odmah se bacamo na pravljenje druge bebe!
Pevačica i voditeljka Ana Sević ima još nepuna dva meseca do porođaja i ne krije da joj dečko Darko Lazić u svemu udovoljava. Ana i Darko broje sitno do srećnog dana, a trebalo bi da postanu roditelji devojčice.
5. jun 2014. 14:18
Anu Sević izbacili sa koncerta Tonija Cetinskog - političar zauzeo njen separe
Ana Sević je sa Darkom Lazićem odlučila da poseti koncert Tonija Cetinskog, ali kada je došla do rezervisanog mesta tu je zatekla nepoznatog muškarca, koji je odbio da ustane, pa je pevačica morala da ode kući.
31. maj 2014. 13:30
Ana Sević i Darko Lazić se pridružili humanim kolegama: Moramo da pomognemo narodu!
Ana Sević i Darko Lazić su se sa svojim kolegama pridružili akciji prikupljanja, pa su skupili 90.000 dinara kojim su kupili sve što je potrebno ugroženima od poplave.
18. maj 2014. 15:00
1
2
3
4
5
6

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus