x

Sve na portalu o:

Darko Lazić

Darko Lazić i Ana Sević objavili prvu fotografiju ćerkice Lorene (Foto)
Darko Lazić i Ana Sević pre dva meseca postali su ponosni roditelji male Lorene, a da uživaju u novoj ulozi govore i komentari koje često ostavljaju putem društvenih mreža.
31. avgust 2014. 20:08
Darko Lazić se brčka dok Ana Sević čuva bebu... A tu je i nova tetovaža! (Foto)
Darko Lazić se ovih dana provodi u Crnoj Gori, gde ima zakazane nastupe, pa u pauzi ispija koktele i uživa na skuteru sa društvom, dok je njegova novopečena supruga Ana Sević ostala u Beogradu sa njihovom tek rođenom ćerkicom Lorenom.
4. avgust 2014. 15:16
 Ćerka Darka Lazića i Ane Sević dobila zvezdu na nebu! (Foto)
Ćerka Darka Lazića i Ane Sević, iako ima samo mesec dana, već je dobila svoju zvezdu na nebu. Naime, ovaj poklon malena Lorena dobila je od svoje kume Andreane Čekić.
31. jul 2014. 23:28
Darko Lazić i Ana Sević traže pomoć oko bebe: Zar je toliko teško naći dadilju?!
Mladi Grandovac Darko Lazić, koji je nedavno dobio sina sa koleginicom i suprugom Anom Sević, uživa u novoj ulozi, ali sa druge strane muči muku jer ne može naći dadilju po svojoj meri.
29. jul 2014. 14:27
Darko Lazić i Ana Sević već planiraju drugu bebu?!
Darko Lazić i Ana Sević pre nepunih mesec dana postali su ponosni roditelji male Lorene, a poznati pevač otkriva kako on i njegova supruga već imaju u planu da rade na drugoj bebi.
27. jul 2014. 11:58
Darko Lazić uživa u ulozi oca: Fotografijom raznežio fanove (Foto)
Darko Lazić i Ana Sević pre sedam dana postali su roditelji male Lorene, a da pevač uživa u ulozi tate govore i fotografija kojima svakodnevno obaveštava svoje fanove. Novom slikom koju je postavio potpuno je raznežio svoje obožavaoce.
16. jul 2014. 17:06
Darko Lazić i Ana Sević uživaju u dečjoj sobi uz svoju ćerkicu (Foto+Video)
Darko Lazić i Ana Sević nikada nisu bili srećniji, a nakon što je voditeljka i pevačica na svet donela malu Lorenu, ovaj par ne prestaje da svoje oduševljenje zbog prinove deli sa prijateljima na društvenim mrežama.
15. jul 2014. 12:15
Darko Lazić izveo suprugu Anu i ćerkicu Lorenu iz porodilišta: Ja sam najsrećniji čovek na svetu! (Foto)
Darko Lazić sa širokim osmehom na licu, izveo je danas iz jednog privatnog porodilišta svoju suprugu Anu Sević i ćerkicu Lorenu, koja je u četvrtak došla na svet.
14. jul 2014. 18:08
Darko Lazić ponosan i presrećan tata: Lorena je prelepa!
Darko Lazić i Ana Sević u četvrtak ujutru postli su roditelji, a dolazak male Lorene na svet ponosni tata, proslavio je istog dana, i to pod velikim šatorom u Brestaču, sa nešto više od 100 zvanica.
12. jul 2014. 11:59
Ovako je Darko Lazić proslavio rođenje svoje ćerkice Lorene (Foto)
Darko Lazić i Ana Sević postali su roditelji preslatke devojčice Lorene, a ponosni tata vesti je odmah podelio na društvenim mrežama, a nakon toga počelo je da se proslavlja pa je Lazić odmah okupio društvo i muziku.
11. jul 2014. 10:31
Porodila se Ana Sević, Darko Lazić postao ponosni tata male princeze!
Pevačica Ana Sević porodila se jutros i na svet donela devojčicu Lorenu, a ponosni tata Darko Lazić odmah se pohvalio svojim prijateljima i fanovima na Fejsbuku gde je sa njima podelio ove radosne vesti.
10. jul 2014. 12:16
Darko Lazić ne mari za višak kilograma i ponosno pokazuje svoj stomak
Grandov pevač Darko Lazić, koji će uskoro postati tata, pokazao je da ne mari za višak kilograma i da apsolutno nema komplekse zbog svoje težine, pogotovo zbog stomačića koji, izgleda, ponosno nosi.
30. jun 2014. 11:48
Tanja Savić i Darko Lazić snimaju duet?
Tanja Savić i Darko Lazić trebalo bi uskoro da ukrste glasove i snime duetsku pesmu, koju će promovisati na letnjim nastupima. Ideja o zajedničkoj pesmi nastala je spontano, jer se njih dvoje privatno druže.
29. jun 2014. 19:56
Darko Lazić samo deset dana nakon svadbe skinuo burmu?!
Darko Lazić i Ana Sević venčali su se nedavno pred najužim krugom rodbine i prijatelja, nakon romantične veridbe u Parizu, a Darko je, kako se čini, već deset dana nakon svadbe rešio da skine venčani prsten.
24. jun 2014. 12:26
Ana Sević i Darko Lazić otkrili detalje venčanja (Foto)
Ana Sević i Darko Lazić venčali su se 12. juna u prisustvu najbliže rodbine i prijatelja. Svadbeno veselje, mladi par je isplanirao brzo, jer nisu želeli da njihova ćerka bude rođena u vanbračnoj zajednici.
24. jun 2014. 01:40
Darko Lazić i Ana Sević kupuju novi, komforniji stan zbog bebe (Foto)
Grandove zvezde i bračni par Darko Lazić i Ana Sević, koji će vrlo brzo postati roditelji po prvi put i nestrpljivo očekuju prinovu, sa proširenjem porodice planiraju i novi stambeni prostor.
23. jun 2014. 11:36
Darko Lazić u provodu bez Ane Sević - do jutra se provodio u društvu poznate voditeljke! (Foto)
Darko Lazić nakon nastupa na glavnoj bini JUNFESTA, otišao je u susedni šator gde je nastupao Filip Mitrović i u društvu voditeljke Tamare Stojimirov odlično se provodio do jutra.
20. jun 2014. 23:02
Darko Lazić i Ana Sević se venčali u prisustvu najbliže rodbine i prijatelja! (Foto)
Darko Lazić i Ana Sević venčali su se danas bez ikakve najave u jednom beogradskom restoranu i iako su želeli da svoju ceremoniju sakriju od javnosti, prijatelji su ih odali fotografijama koje su postavili na Fejsbuk.
12. jun 2014. 22:48
Darko Lazić i Ana Sević se verili u Parizu! (Foto)
Ana Sević gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića ekskluzivno je otkrila da su se ona i njen dečko Darko Lazić verili tokom romantičnog vikenda provedenog u Parizu.
10. jun 2014. 23:03
Darko Lazić i Ana Sević otputovali na romantičan vikend u Pariz (Foto)
Iako joj je do porođaja ostalo nepunih mesec dana, Ana Sević i Darko Lazić su se poput pravih golupčića uputili na romantičan vikend u grad svetlosti - Pariz.
6. jun 2014. 10:46
1
2
3
4
5
6
7

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus