Region

Svet

Slavica Harisu Džinoviću pokazala tange

Iako je posle razvoda od Bernieja Ecclestonea, vlasnika Formule 1, dobila pozamašnu sumu novca, Slavica Ecclestone na nedavnoj žurki nije izgledala poput"devojke od milion dolara". Bivša manekenka pojavila se na modnoj reviji Meline Džinović, supruge bosanskog pevača Harisa Džinovića, u Beogradu gde je plenila pažnju, ovaj put, nažalost, nedostatkom decentnosti.

Slavica Harisu Džinoviću pokazala tange





Prošlo je punih deset minuta od ulaska zgodne 52-godišnjakinje na reviju do njenog modnog gafa. Naime, vrckasta Slavica malo se zaigrala i zanela atmosferom ispijanjem čaša vina sa Harisom, pa nije ni primetila da se joj se srebrna tunika podigla i otkrila prozirne hulahopke ispod kojih su se nazirale bele tange. U kombinaciji sa crnim kožnim čizmama, bila je stilski usklađena sa Harisom, što joj teško može biti kompliment.

Ako je suditi prema izvorima britanskog tabloida Daily Mail, proteklo je samo 10-ak minuta dok Slavica nije primetila da joj je haljina pobegla, ali to je bilo sasvim dovoljno da fotografi zabeleže neprijatnu situaciju.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>