Lepota

Ljubav

Kozmetika na koju uzalud bacamo novac

Koliko ste puta u prodavnici kupili neki kozmetički proizvod jer vam se učinio potrebnim ili je probudio nadu da ćete brzo rešiti probleme poput celulita?

Kozmetika na koju uzalud bacamo novac



Činjenica je da nam pojedini proizvodi uopšte nisu potrebni pa bezveze bacamo novac. Stoga, dobro pročitajte ovaj tekst i sledeći put pripazite šta ćete, odnosno nećete kupiti.

Maskara s dve četkice

Ako ste želeli da isprobate maskaru s dve četkice, od kojih jedna ima svetao deo za duže i čvršće trepavice, nemojte uzalud bacati novac. Duplo nanošenje, prvo voska, a zatim maskare, većinu žena na kraju iznervira pa retko koriste tu drugu četkicu.

Posebne kreme za vrat, stopala ili druge delove tela

Na različitim delovima tela koža ima različitu debljinu, vlažnost i osetljivost, ali skupocene kremice za određeni deo ne garantuju bolju negu. Običan losion ili mleko za telo biće sasvim dovoljan za sve osim lice. Najvažnije od svega je da ga redovno koristite.

Tonik za lice

Tonik za lice korak je između čišćenja i nanošenja kreme i trebalo bi da dodatno pomogne kod zatvaranja pora i čišćenja mitisera. No, tonik zapravo najčešće zateže kožu i ostaje osećaj da je suva, a puno ljudi uopšte i ne zna čemu tačno služi.

Autor: B.B.
Izvor: tportal.hr
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>