Style

Ljubav

Koliko traje seks, a koliko bi trebalo?

Svi smo mi izrazito znatiželjni kada su u pitanju tuđe spavaće sobe, najčešće zbog toga što volimo da se upoređujemo, a često imamo i osećaj da naši sagovornici „friziraju“ svoje priče vođeni filmovima za odrasle ili pak romantičnim komedijama.

Koliko traje seks, a koliko bi trebalo?



Iz tog razloga magazin Glamour sproveo je anketu na 1.000 ispitanica koje su trebale da odgovore koliko prosečno u njihovim slučajeivma traju seks i predigra.

 Zbog onoga što ćete saznati, verovatno će vam laknuti, ali upoređujući rezultate sa navodnim potrebama koje zagovaraju stručnjaci, ove brojke i nisu tako super.
Naime, najveći deo učesnica ankete priznale su da predigra u njihovom slučaju traje između pet i devet minuta, dok je seks ipak nešto duži za najveći broj njih – 10 do 14 minuta.

A sada onaj ne tako ohrabrujuć deo, u istraživanju sprovedenom 2012. godine rezultati su pokazali da bi idealan dan svakog čoveka trebalo da sadrži i 106 minuta seksa, što bi, otkriveno je, najviše pogodovalo našoj dugovečnosti pošto bismo jednostavno bili srećniji.

Sa druge strane, istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je da ispitanici smatraju da je idealno trajanje seksa 23 minuta.

Autor: M.P.
Izvor: index.hr
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus


>