Svet

Region

Saveti svetskih zvezda za uspešan brak

Ako vam se nekada dogodi da pomislite kako vašem braku nema spasa i kako vam je dosta svega, poslušajte savete poznatih koji će vam možda pomoći da dođete do idealnog rešenja.

Saveti svetskih zvezda za uspešan brak



PENELOPE KRUZ

"Stara ujna mog muža, koja ima punih 80 godina, rekla mi je kojih 10 stvari su najvažnije u braku: Strpljenje, Ljubaznost, Strpljenje, Komunikacija, Strpljenje, Podrška, Strpljenje, Strpljenje, Ljubav, Strpljenje!"

ANĐELINA DŽOLI

"Ako se u startu ne suočite s problemom, nakupiće se u vama mnogo gorčine i, pre nego što se okrenete, proći će dvadeset godina, a vas dvoje ćete i dalje imati iste one probleme koje nikad niste razrešili."

DŽOAN KOLINS

"Kad smo se moj muž i ja uzeli, jedna dobra prijateljica mi je rekla: "Ako je seks dobar, onda je to samo 10 odsto braka. Ako je seks loš, onda je to 90 odsto braka". I da znate, bila je u pravu!"

MONIKA BELUČI

"U braku nekad morate reći da vam je žao čak i kad uopšte ne znate zbog čega bi vam trebalo biti žao, čak i onda kad vam uopšte nije žao."

HAJDI KLUM

"Nikad ne izgovarajte rečenicu "Deca su mi uvek na prvom mestu" jer će muž to protumačiti kao da vam je on manje važan. Naravno, decu volite najviše na svetu, ali nikad ne gubite iz vida da je vaša veza najvažnija. Najviše što može usrećiti dete su roditelji koji se vole."

SARA DŽESIKA PARKER


"Baka mi je rekla da pronađem muškarca koji će imati ista interesovanja kao i ja. Danas shvatam koliko je bila u pravu, jer moj suprug i ja provedemo nekoliko sati zajedno zaokupljeni istim hobijem!"

Viber

Izvor: Svet Plus


>