Region

Svet

Pijana Ejmi Vajnhaus jedva stajala na nogama (Video)

Dugo očekivani koncert Ejmi Vajnhaus, na kojem se okupilo "pola Beograda", uključujući i američku ambasadorku Meri Vorlik, odvijao se u nastojanju pevačice da ostane na nogama i nešto peva, a stvar su povremeno "izvlačili" momci iz benda koji su sjajno svirali.

Pijana Ejmi Vajnhaus jedva stajala na nogama (Video)



Ejmi Vajnhaus, poznata kao skandalmajstor i sklona da napusti koncert zato što je "na nečemu", ponovila je takav skandal i u Beogradu.

Na početku, pozdravila je Atinu, a malo kasnije publiku u Njujorku, mada je bilo teško razumeti šta govori - a to je sve što je radila, nepovezano govorila i otpevala tek par stihova nekoliko pesama koje su popularne u Srbiji kao i u celom svetu.

Posle 15-tak minuta koncerta, na društvenoj mreži "Tviter" počeli su komentari tipa: "Karaoke Ejmi", "Džez koncert u Beogradu", "Da li će policajci iz Starog grada da je odvedu na trežnjenje" i slično.

Ejmi je oko ponoći potpuno otišla sa scene u crno-zelenoj mini haljini sa šljokicama, ne otpevavši hit kojim je za široke mase počela njena karijera, pesmu "Rehab" (rehabilitacija), a po komentarima i zvižducima publike čini se da joj je baš to sada potrebno.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>