Region

Svet

Petar Mitić: Ćale je poludeo kad sam ispao

Petar Mitić, bivši učesnik takmičenja za "Zvezde Granda" u subotu je izgubio šansu da se pojavi na finalnoj večeri u "Areni". Međutim, mladog pevača to nije mnogo potreslo, za razliku od nekih njegovih kolega ali je Petar bio tužan zbog vesti o tragičnoj smrti kolege Darka Radovanovića.

Petar Mitić: Ćale je poludeo kad sam ispao



"Nisam plakao kada je Saša Popović rekao da sam ispao jer nisam bio ubeđen da ću stići do „Arene“. Moj jedini cilj bio je da dobijem pesmu, a to ću i dobiti. Međutim, sinoć posle završetka emisije ipak su mi zasuzile oči kada sam saznao da je Darko poginuo. Zajedno smo nastupali po klubovima, poznavao sam tog čoveka i užasno je to što se dogodilo, a ja sam posle toga morao da odradim nastup tako da niko ne primeti moje neraspoloženje", rekao je Petar.

Mitić se u takmičenje "vratio" iz baraža, a Saša Popović misli da je razlog njegovog ispadanja izbor pesme. Međutim, najburnije je reagovao Petrov otac: "Jao, moj ćale je baš poludeo. Njemu je najteže palo to što sam ispao, ali šta je, tu je. Nije bilo neregularnosti", rekao je pevač.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>