Region

Svet

Kolege žale za Darkom Radovanovićem

Vest o pogibiji pevača Darka Radovanovića u saobraćajnoj nesreći u subotu uveče, potresla je javnost i celu Sremsku Mitrovicu, gde je Darko bio počasni građanin, kao i pevačeve kolege koji su svoje žaljenje izrazili na različite načine.

Kolege žale za Darkom Radovanovićem



Pevačica Mira Škorić je u šoku i na svom "Facebook" profilu je prokomentarisala: "Tragedija... Šok, neverica, tuga! Ja ne mogu da verujem", napisala je. Katarina Živković je putem ove društvene mreže izrazila saučešće porodici Radovanović: "Saučešće porodici i prijateljima ovog divnog čoveka i pevača", napisala je, a na sličan način svoje žaljenje je izrazila i pevačica Nadežda Biljić: "Počivaj u miru, prijatelju".

Kolege su o Darku uvek imale samo reči hvale, a to je potvrdila i zvezda "Granda" Aleksandra Bursać koja je na svom profilu napisala: "Nažalost. Došla sam sa nastupa i čula vest koja me je vrlo pogodila. Želim samo da kažem da je bio veliki prijatelj, dosta mi je saveta davao, veliki umetnik i veliki čovek. Darko zauvek u srcu". Anabela Bukva je napisala stih Darkove poznate pesme: "Baksuz, al' nije do mene".

Svi prijatelji i poštovaoci Darka Radovanovića će moći da se oproste od njega u utorak u Sremskoj Mitrovici, gde će biti organizovana komemoracija u prostorijama Skupštine opštine u 10h, a sahrana će biti u 14h na novom Gradskom groblju.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>