Region

Svet

Brendon VB: Lester i ja super izgledamo zajedno

Stanari otpada Velikog brata zabavljali su se na novom omiljenom mestu, krovu autobusa. Bojana im se nije pridružila, izolovala se i nije bila baš dobre volje. Nirmal se malo opustio iako je nominovan, ali nikako ne može da sakrije koliko mu Brendon ide na živce.

Brendon VB: Lester i ja super izgledamo zajedno



Nemeš je opet spavao u krevetu sa Milom, koju je i masirao, pa sa Tamarom. Tamara pokušava da ga isprovocira, ali Nemeš kaže kako  više ništa ne može da ga iznenadi. Vreme će pokazati da li je to istina i da li će šokiran kada muVeliki bratobjasni kako mu je lagao za nagradu. Dodelu nagrade Veliki brat pustio ukućanima na otpadu. Oni ne znaju da se radi o lažnoj nagradi, ali svejedno su jako sumnjičavi i ne veruju u igru Velikog Brata.

Najviše je sumnjičava Bojana. Ona ne veruje da neko može da postigne toliki uspeh samim boravkom u kući. Komentarisala je i Nemeša i Marijanu. Kaže kako Mare ne voli da gledaNemeša na TV-u te kako njihov odnos stagnira dok se ponovo ne vide.

Brandon i Lester i dalje su u svađi i ne komuniciraju. Naporni Brandon savetuje se sa Sorajom o tome kako bi trebao da se ponaša na Lesterov rođendan. Soraja kaže da je na Lestera sigurno uticao Nikola, a Brendon kaže da je o njemu promenio mišljenje na bolje, jer Nikola uvek  kaže ono šta misli. Brendon kaže i da su on i Lester previše dobro izgledali zajedno, a stanari sa tim nisu mogli da se pomire. Na kraju mu je danas ipak čestitao rođendan i poklonio mu dve slike. Lester ih je prihvatio.

Brandon se pomirio sa Nirmalom. Izvinio mu se što ga je nazvao lignjom i pružio mu ruku komentarišući kako veliki ljudi uvek prvi pružaju ruku. Nirmal mu je rekao "svaka čast" i pomirio se sa njim pa se i on izvinio zbog brojnih uvreda.

Slavica i Tamara su dobile tajni zadatak. Moraju stanare na otpadu da nagovore da ne veruju Velikom Bratu i da će tako dobiti šansu da neko od njih nestane. Moraju u zadatak da upute sve osim Nemeša. Imaju malo vremena za pripreme, a u ovom zadatku će pokazati sve svoje glumačke veštine.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>