Region

Svet

Jovana Janković u trci za mis lapsus (Video)

Jovana Janković zamalo da nadmaši Adrianu Čortan u lapsusima jer je u jutarnjem programu na televiziji "Pink" gostu sa kojim je razgovarala o nezaposelnosti u Srbiji ukratko objasnila o kolikom broju nezaposlene populacije se radi, pa je dala slikovit primer da je to veličina, na primer, jednog grada od nekih 730.000 stanovnika koliko ima Loznica.

Jovana Janković u trci za mis lapsus (Video)



Jovana očigledno ne poznaje dobro geografiju ili je zaboravila da u Loznici ima 9 puta manje stanovnika od cifre koju je "lupila". Osim toga, veličina grada ili opštine se ne meri po broju stanovnika te na površinu od 612 kilometara kvadratnih kolika je površina ovog grada nikako ne bi moglo da se naseli toliko stanovnika.

Bilo kako bilo, Jovana je sada u trci za mis lapsus gde je šampion Adriana Čortan koja je Novi Sad stručno prevela u "New Now". Njima je zajednička povezanost sa pevačem Željkom Joksimovićem, a da li to što ove dve umeju da "lupe" pa ostanu žive ima veze sa kriterijumima na osnovu kojih on voli da bira devojke ili se radi o slučajnosti nismo sigurni.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>