Region

Svet

Vladimir VB: Marijana je prljava i aljkava, Brendon živi kao svinja (Video)

I dok je nekima laknulo kada je Vladimir Tomović napustio kuću Velikog brata, nekolicina stanara žali za njim. Ipak, on i dalje nastavlja da pljuje po svojim bivšim cimerima, pa je tako davajući intervjuu za jedne dnevne novine, najviše isprozivao Marijanu.

Vladimir VB: Marijana je prljava i aljkava, Brendon živi kao svinja (Video)



"Nekim ljudima sa kojima sam boravio u kući posr** bih se na glavu, neke bih prebio, ali Veliki brat mi to ne bi dopustio" - izjavio je Vladimir.

Najgore mišljenje ima o Marijani. "Marijana je žena koja je obrukala svoju familiju, što je za mene najsvetije. Njena higijena je ravna nuli, aljkava je i prljava, a po izlasku će morati da angažuje automehaničara da joj skinu smrdljive čizme sa nogu. U Bojanu se nisam zaljubio, niti me privlači kao žena, a Antoniju sam uhvatio dva puta za sisu iako se to nije prikazalo" - rekao je Vladimir i nastavio:
 
"Iz kuće sam izašao svojom voljom zato što sam ja pobedio Velikog brata, a ne on mene. Da sam osvojio glavnu nagradu, dao bih je u humanitarne svrhe", zaključio je Vladimir.

Ipak, izgleda da nije Marijana jedina koja ne vodi računa o higijeni u kući. Stanarima više od svega smetaju prljave gaće, čarape i patike pored Brendonovog kreveta. Soraju i dalje jako nervira, pa ostalim devojkama u kući tvrdi da "Brendon živi kao svinja".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>