Region

Svet

Vlada Stanojević: Poslali su Ninu na Evrosong kao slepicu

Voditelj Vlada Stanojević je nazvao RTS i organizatore Nininog putovanja u Dizeldorf "slepcima". Osim toga, on ima primedbe i na scenski nastup naših predstavnika koje je izneo na svom "Fejsbuk" profilu.

Vlada Stanojević: Poslali su Ninu na Evrosong kao slepicu



"A scenski nastup? Ne treba, a? Aha… Ok…", napisao je Vlada. Ovaj komentar je podstakao i njegove Fejsbuk prijatelje da mu se pridruže u kritikovanju te mu je "zid" bio ispunjen različitim izjavama koje su uglavnom u saglasnosti.

To je Stanojevića još više motivisalo da "oplete" organizatore: " Mislim da su jedva dobili kintu i za četiri karte do Diseldorfa. Drago mi je zbog Nine, odlična je pevačica. Šteta što su je poslali kao slepicu. Da l‘ su joj bar za sutra obezbedili roze čarapice? ", napisao je.

Vlada možda nije slutio da će njegovi komentari izazvati takvu pažnju, ali je izgleda bio toliko emotivno potrešen da je morao to podeliti sa nekim. Čini se da se između redova može pročitati netrpeljivost prema konkurentskoj mu televizij ili je pak voditelj navijački nastrojen, pa svim srcem bodri Ninu i strahuje za njen plasman?!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>